boon-sportoldal

2008.12.30. 20:16

Szalay is csatlakozott

<p>Ismét repülőre ült a Szalay Dakar Team egy tagja, tegnap a csapatfőnök Szalay Balázs indult útnak Buenos Aires felé, a jó meleg argentín nyárba.</p>

A társaság fele már odaért, és amikor Szalay Balázs is megérkezik, már elmondhatjuk, hogy a csapattagok és a megérkezett csomagok aránya már 2:1, hiszen a szombaton elutazott szerelőink csomagjai valamilyen rejtélyes oknál fogva sajnos nem érkeztek meg Dél-Amerikába. Azért ez nem töri le őket, bízunk benne, hogy meglesznek a csomagok.

A csapat pilótája nem a csomagjai miatt aggódik, inkább a szokásos "vajon mit hagytunk otthon" frázison aggódik. De őt ismerve, a gondolatai már biztosan a Dakar körül forognak és lelkileg már rég a társaival van Buenos Airesben.

,,Nagyon várom már, hogy odaérjek, nem voltam még Dél-Amerikában. Túristaként is vágytam már oda, illetve évek óta terveztem, hogy indulok ott versenyen, és ezt a Dakar Rally most lehetővé tette, hogy eljussak ide is. Örülök neki, hogy átköltöztették ide a Dakart, ennek köszönhetően egy kiegyensúlyozott versenyre számítunk, hisz a gyári csapatok helyismerete is kisebb, mint a Szaharában." - nyilatkozta Szalay Balázs.

A srácok elmaradt csomagjain kívül várnak még más szállítmányt is, mégpedig azokat az alkatrészeket, amelyek a járművek behajózása után érkeztek meg Budapestre. Az alkatrészek ugyan már ott vannak Argentínában, de még a vámprocedúrán át kell esniük, hogy a csapat megkaphassa őket és magukkal vihessék a pampákra.

(Forrás: http://www.dakar.hu)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!