BOON - Sport - NB III.

2017.03.05. 18:02

„Nagyon sok helyzetet kidolgoztunk amiket sajnos ki is hagytunk”

Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 21. fordulójában négy megyei csapatunk játszott vasárnap.

Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 21. fordulójában négy megyei csapatunk játszott vasárnap.

Diósgyőri VTK tartalék – Erzsébeti SMTK 1-0 (0-0)

Múcsony, 100 néző. V.: Mencsik.

DVTK tartalék: Bukrán - Bodnár, Mahalek, Kitl K., Szalóczy, Szabó II B., Kitl M., Mertse (Kádas), Nemes, Tucsa (Ivánka), Szabó I B. (Fazekas). Edző: Sütő Szilárd.

ESMTK: Bonica – Túri, Lázár, Tóbiás, Bányai, Mohácsik (Németh), Privigyei, Horváth R., Markovics, Madarász, Brkic (Horváth L.). Edző: Turi Zoltán.

Jók: Mahalek, Szalóczy, Kitl M., ill. Bonica, Privigyei. G.: Mahalek.

Sütő Szilárd: - Gratulálok Lőrincz Patrik Mártonnak, hogy debütált az első osztályban! Az elmúlt két mérkőzésen a mutatott jó játék ellenére nem sikerült győzelmet szereznünk. A mai napon az volt a cél, hogy begyűjtsük a három pontot, amit férfias küzdelem végén sikerült elérni. Gratulálok a csapatomnak!

Turi Zoltán: – Nagy küzdelemben nyert a hazai csapat.


Újpest FC tartalék – Tállya KSE 0-2 (0-0)

Budapest, 70 néző. V.: Molnár.

Újpest tartalék: Drávucz – Knap, Szűcs, Fék, Sándli (Virag), Gere (Tóth T.), Angelov (Ferkel), Molnár S., Bauer, Tóth R., Sallay. Edző: Szabó György.

Tállya: Tarr – Tóth Sz., Németh D., Irhás (Ondó), Horváth N., Pataki (Horváth B.), Mihálszki Cs. (Mihálszki N.), Tóth A., Lippai, Polényi, Bihari. Edző: Pachinger János.

G.: Polényi, Ondó. Jók: Drávucz, ill. Bihari, Horváth N., Polényi, Mihálszki Cs., Tóth A., Németh D.

Szabó György: – Az őszi mérkőzéshez képest remekül helytálltunk. A meccs egy részében mezőnyben egyenrangú ellenfelek voltunk, helyzetet azonban nem sikerült kialakítanunk. Gratulálok a vendégeknek, megérdemelten nyertek.

Pachinger János: - Nehezen sikerült feltörnünk a szervezett hazai csapat védekezését. Ennek egyik oka az volt, hogy a kialakított helyzeteket kis százalékban tudtuk értékesíteni, de így is örülünk a három pontnak.


Putnok FC – Debreceni VSC tartalék 0-3 (0-1)

Kazincbarcika, 150 néző. V.: Leél-Őssy.

Putnok: Botló – Bocsi, Nyisalovits, Fehér, Szala, Tóth Sz. (Dávid), Zimányi Á., Madarász (Icsó), Csirszki, Marcinaskó (Kovács), Katona. Edző: Koszta Péter.

DVSC tartalék: Kelava – Csősz (Mócsán), Virág, Kerekes (Horváth P.), Bíró (Kozák), Vincze, Barna, Nagy K., Koval, Nagy Z., Szatmári. Edző: Gyarmati András.

G.: Bíró (2), Horváth P. Kiállítva: Csirszki (82.), Fehér (89.). Jók: senki, ill. Csősz, Bíró, Nagy K., Szatmári.

Koszta Péter: – Nagyon sok helyzetet kidolgoztunk amiket sajnos ki is hagytunk. Az utolsó három meccsünkön öt piros lapot és tíz sárgát kaptunk, ennek ellenére két súlyos sérülés is történt.

Gyarmati András: – Az első félidőben picit döcögött a játékunk, de a félidő végén nagyon fontos gólt tudtunk szerezni. A második játékrészben több lehetősége is volt a Putnoknak amelyeket elpuskáztak, viszont mi egy kontrából eldöntöttük a mérkőzést.


Termálfürdő FC Tiszaújváros – MTK Budapest tartalék 1-1 (1-0)

Tiszaújváros, 200 néző. V.: Csontos.

Tiszaújváros: Tóth Cs. – Gál, Fodor, Farkas, Molnár L., Kerekes, Nagy D. (Viscsák), Hussein, Orosz (Lukács), Fabu, Kristófi (Istenes). Edző: Gerliczki Máté.

MTK tartalék: Groppioni – Sági (Nagy Zs.), Hreljic, Széles, Kovács B., Lustyik, Forgács (Fehér), Bayer, Grigic, Csicsek (Tóth-Ilkó), Takács. Edző: Pölöskei Gábor.

G.: Hussein, ill. Hreljic. Jók: Tóth Cs., Fabu, Fodor, ill. Hreljic, Bayer, Grigic.

Gerliczki Máté: – Szándékosan lassítottuk a mérkőzést, hiszen egy nyíltabb harcmodort választva már egyszer legyőzött minket Budapesten az MTK. A helyzetek alapján reális a döntetlen, azzal a kitétellel, hogy az utolsó percben már nem szabad gólt kapni.

Pölöskei Gábor: – Egy nagyon szervezetten játszó Tiszaújváros otthonában úgy gondolom hogy a mérkőzés képe alapján reális a döntetlen, még úgy is, hogy csak a 90. perben sikerült gólt lőnünk.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!