BOON - Sport - DVTK

2017.02.04. 09:49

Hatályon kívül helyezték a DVTK ügyvezetőjének büntetését

Miskolc - A Magyar Labdarúgó Szövetség fellebbviteli bizottsága február 2-i ülésén hatályon kívül helyezte a fegyelmi bizottság korábbi határozatát Szabó Tamás ügyében, és új eljárást rendelt el.

Miskolc - A Magyar Labdarúgó Szövetség fellebbviteli bizottsága február 2-i ülésén hatályon kívül helyezte a fegyelmi bizottság korábbi határozatát Szabó Tamás ügyében, és új eljárást rendelt el.

Mint az ismert, a DVTK ügyvezetője egy, a klub honlapjának adott nyilatkozatában ,,...részrehajlással vádolta meg az MLSZ Fegyelmi Bizottságának tagjait és a játékvezető-ellenőröket.” Szabó Tamás még decemberben fogalmazta meg határozott véleményét a hazai futballkultúráról és döntéshozatali mechanizmusokkal kapcsolatban.

Előzmények

A FEB az említett nyilatkozat után 1 000 000 Ft pénzbüntetést szabott ki a sportvezetőre. Szabó Tamás nyilatkozatában az MLSZ vonatkozásában olyan tényre közvetlenül utaló kifejezéseket használt, amelyek alkalmasak arra, hogy az MLSZ működésével kapcsolatban a bizalmat megingassák” – szólt az akkori határozat indoklása.

„A döntést megalapozatlannak tartjuk és az egész eljárással kapcsolatban vannak aggályaink, ezért a törvényes határidőn belül természetesen fellebbezni fogunk” – jelezte az eset után dr. Dányi Szilárd, az ügyvezető jogi képviselője a DVTK honlapján.

Az ügy tehát az elrendelt új eljárással folytatódik.

- ÉM -



MLSZ – Egymillió forintra büntették a Diósgyőr ügyvezetőjét

Budapest/Miskolc – Szabó Tamást, a Diósgyőr ügyvezetőjét egymillió forintra büntette csütörtöki ülésén a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága.

 

 

A DVTK ügyvezetője változásokat sürget a magyar fociban

Miskolc - Az elmúlt időszakban több alkalommal is a Diósgyőri VTK-t érintő, legalábbis vitatható ítéleteket hozott az MLSZ Fegyelmi Bizottsága. Erről nyilatkozott csütörtökön délelőtt Szabó Tamás ügyvezető a klub honlapján.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!