MLSZ – Egymillió forintra büntették a Diósgyőr ügyvezetőjét

Akt.:
MLSZ – Egymillió forintra büntették a Diósgyőr ügyvezetőjét
Budapest/Miskolc – Szabó Tamást, a Diósgyőr ügyvezetőjét egymillió forintra büntette csütörtöki ülésén a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága.

Az MLSZ honlapján olvasható indoklás szerint a sportvezetőnek azért kell fizetnie, mert a DVTK honlapjának adott nyilatkozatában “részrehajlással vádolta meg az MLSZ fegyelmi bizottságának tagjait és játékvezető-ellenőröket”.

Szabó Tamás ügyvezető (Diósgyőr), mert a DVTK hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában az MLSZ vonatkozásában olyan tényre közvetlenül utaló kifejezéseket használt, amelyek alkalmasak arra, hogy az MLSZ működésével kapcsolatban a bizalmat megingassák, 1.000.000 Ft pénzbüntetést kapott – adta hírül az mlsz.hu.

“Fellebbezni fogunk”

“A döntést megalapozatlannak tartjuk és az egész eljárással kapcsolatban vannak aggályaink, ezért a törvényes határidőn belül természetesen fellebbezni fogunk” – jelezte dr. Dányi Szilárd, ügyvezetőnk jogi képviselője a DVTK honlapján.

Egy hónapos eltiltás

A Mezőkövesd játékosa, Ulysse Diallo Fiola Attila (Videoton) lekönyöklésért egy hónapra szóló eltiltást kapott, amely csütörtökön lépett életbe. Az eset november 19-én, a két csapat bajnoki találkozóján történt.


A DVTK ügyvezetője változásokat sürget a magyar fociban

A DVTK ügyvezetője változásokat sürget a magyar fociban

Miskolc – Az elmúlt időszakban több alkalommal is a Diósgyőri VTK-t érintő, legalábbis vitatható ítéleteket hozott az MLSZ Fegyelmi Bizottsága. Erről nyilatkozott csütörtökön délelőtt Szabó Tamás ügyvezető a klub honlapján.

hirdetés


hirdet�s