BOON - Sport - DVTK

2016.07.31. 15:35

Fotók: Angol fiatalok hergelték a diósgyőri szurkolókat

Miskolc - Nem mindennapi jeleneteknek lehettünk szemtanúi a szombat esti FTC - DVTK mérkőzésen.

Miskolc - Nem mindennapi jeleneteknek lehettünk szemtanúi a szombat esti FTC - DVTK mérkőzésen.

A diósgyőri tábor melletti szektorban az angol West Bromwich Albion címerével ellátott pólóban feszítő fiatalok foglaltak helyet, akiknek szemmel látható módon csak nyűg volt a Ferencváros - Diósgyőr mérkőzés megtekintése. Jobb híján a mobiltelefonjukat bámulták és nyomkodták, majd néhányan ezt megunva a diósgyőri szurkolóknak kezdtek el mutogatni és hergelni a több száz fős vendégtábort.

Érdekes jelenetek voltak ezek Magyarország mintastadionjában, ahol vénaszkenneres beléptetés van és rendről, fegyelemről áradoznak, addig az angol fiatalok kényük-kedvük szerint provokálhattak, biztonsági személyzet híján ezt meg is tehették. Azt nem tudni, hogy ki vezényelte ki a Gera Zoltán egykori klubjának, a WBA pólóját viselő srácokat és miért éppen a diósgyőri szurkolók mellé, mindenesetre kíváncsian várjuk az MLSZ fegyelmi bizottságának soron következő ülését, ahol téma lehet az eset, vagy nem...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!