BOON - Sport - DVTK

2016.07.30. 22:46

„Aki a tapsot elviseli, annak a füttyöt is el kell viselnie”

Miskolc, Budapest - <em>„Gyenge napot fogtunk ki, nincs mit ezen szépíteni”</em> - nyilatkozta Horváth Ferenc, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Ferencvárosi TC ellen elszenvedett idegenbeli 6-2-es vereséget követően.

Miskolc, Budapest - „Gyenge napot fogtunk ki, nincs mit ezen szépíteni” - nyilatkozta Horváth Ferenc, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Ferencvárosi TC ellen elszenvedett idegenbeli 6-2-es vereséget követően.

Thomas Doll (Ferencvárosi TC): Nagyszerű futball volt, amit ma a csapat nyújtott, gyönyörű szép gólokkal. A csapat, a játékosok egyértelműen sokat akartak vállalni, teljesíteni, és ezt lehetett rajtuk látni. Nagyon szépek voltak a gólhelyzeteink, maguk a gólok, megjutalmazott bennünket az a taktika, amit terveztünk, két csatárral. Megérkeztünk a bajnokságba.


Horváth Ferenc (Diósgyőri VTK): Aki a tapsot elviseli, annak a füttyöt is el kell viselnie, nem játszottunk ma jól. Teljesen más sebességi fokozatban futballozott a Ferencváros, megtettünk mindent, de erőben nagyon felettünk van a Fradi. Gyenge napot fogtunk ki, nincs mit ezen szépíteni, szép gólokat szerzett ellenfelünk, annak azért örülök, hogy tartása legalább volt a csapatnak, szereztünk két gólt. Van nagyon sok hiba, amit ki kell javítanunk, dolgozni fogunk. Sokat kell tennünk azért, hogy ebben a sebességben tudjunk focizni, és akkor talán lesz itt esélyünk.


A mérkőzés összefoglalója


A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 3. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája idegenben lépett pályára a Ferencvárosi TC együttese ellen szombaton 20.30-tól Budapesten. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!