BOON - PR cikk

2013.03.04. 12:29

Hol születik a pokoli erő?

Az Új Széchenyi Terv révén számos, országos jelentőségű beruházás valósult meg, melyek mindenki életére hatással vannak. Az észak-magyarországi régió egyik látogatható intézménye március 2-án a HELL ENERGY Magyarország Kft. folyamatosan fejlődő szikszói gyára volt.

Az Új Széchenyi Terv révén számos, országos jelentőségű beruházás valósult meg, melyek mindenki életére hatással vannak. Az észak-magyarországi régió egyik látogatható intézménye március 2-án a HELL ENERGY Magyarország Kft. folyamatosan fejlődő szikszói gyára volt.A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség útjára indította az "Uniós fejlesztések nyílt napja- séta a kulisszák mögöt" elnevezésű programját, megmutatva, hogy az európai uniós tagság révén milyen látványos eredmények születtek. Az észak-magyarországi régió egyik látogatható intézménye március 2-án a HELL ENERGY Magyarország Kft. folyamatosan fejlődő szikszói gyára volt.

Hol születik a pokoli erő? Szebeni Péter pénzügyi igazgató elmondta a látogatóknak, hogy a folyamatban levő projektek mellett a teljes összeg meghaladja majd a 7 milliárd forintot és reményeik szerint a támogatási összeg eléri a 2,3 milliárdot.

Tarsoly Elemér gyárigazgató többek között arról beszélt, hogy napi egymillió doboz palackozására képes a gépsor. Szükség is van erre, hiszen már 30 országba exportálnak. Biztatóan alakul a HELL brazíliai és oroszországi piaci szereplése.

A HELL egyébként energiaitalainak koffein tartalmán – a január elsejétől életbe lépett új NETA szabályozás ellenére – sem változtatott. Piacvezető energiaital-gyártóként mindig a maximumot kívánja nyújtani fogyasztóinak az energiaitaloktól elvárt élénkítő hatás tekintetében is, ezért jelenlegi receptúráin nem változtat.

BGy

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!