Tiszaújváros hírei

2018.10.09. 10:05

Logisztikai bázis és raktár épült Tiszaújvárosban

Tiszaújváros - Átadták a Jabil új logisztikai­­­­ bázisát Tiszaújvárosban.

Tiszaújváros - Átadták a Jabil új logisztikai­­­­ bázisát Tiszaújvárosban.

A Tiszaújváros-Invest Kft. 3,5 milliárd forint beruházással építette meg a csaknem 17 ezer négyzetméter alapterületű ingatlant, amelyet az amerikai tulajdonú, elektrotechnikai termékeket gyártó cég bérel. Az új bázison raktárt és irodaterületet alakítottak ki, az alapterület szükség esetén két és félezer négyzetméterrel tovább növelhető.

A Jabil Circuit Magyarország Kft. számára nagy előny, hogy logisztikai központja így mindössze 200 méterre helyezkedik el. A korábbi bázis 15 kilométerre volt.

A növekedés kulcsa

„A Jabil tiszaújvárosi gyára az elmúlt 18 év során a világ vezető márkáinak bizalmát nyerte el, hogy hatékony megoldásokat szállítson, a technológiai és mérnöki képességének páratlan eszköztárával – mondta az avatáson Győri Péter gyárigazgató. – Az új logisztikai központtal ezeket a képességeket kiterjesztjük.”

Bráz György, Tiszaújváros polgármestere kiemelte, hogy a települést a gazdaság hozta létre, és ma is az ipar dominál itt. Jelezte: a Jabil meghatározó a városban, több mint háromezer embert foglalkoztat, folyamatosan fejleszt, jelentős iparűzési adót fizet.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!