SZON TopAds

2010.12.08. 11:38

Nyerteseink

<p>Decemberi premierfilmekre sorsoltunk páros belépőket.</p>

RED

Színes, szinkronizált amerikai akció-vígjáték

2010. december 9-től a Palace Nyíregyháza műsorán

Szereplők: Bruce Willis, Morgan Freeman, John Malkovich, Helen Mirren,

Frank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) és Victoria (Helen Mirren) egykor a CIA legjobb ügynökei voltak. (Természetesen nem porszívókat árultak.) Ismerik a szervezet minden titkos (valamint kompromittáló) anyagát, és most éppen emiatt válnak a CIA célpontjává. A visszavonult szuperkémeknek minden tudásukra szükségük van, hogy profi csapatként egy lépéssel üldözőik előtt járjanak, megpróbáljanak életben maradni a folyamatos merényletek közben és rájönni, hogy vajon melyik információ az, amely miatt egykori munkaadóik a legkülönfélébb módszerekkel megpróbálják hidegre tenni őket. (Értelemszerűen nem egy hangulatos alaszkai kalandtúra akarják küldeni a csapatot.)
Frank és csapata úgy dönt, betörnek a CIA titkos központjába, és fényt derítenek azokra a titkokra és összeesküvésekre melyek miatt egyre többen akarják kinyírni őket…

Robert Schwentke rendező (Légcsavar) eszelős tempójú, elsöprő lendületű és vitriolos humorral átszőtt akció-vígjátékot készített, melyből egyértelművé válik, hogy az idősebb szuperügynökök álcázásban, közelharcban, tűzpárbajban is felveszik a versenyt bárkivel, az autósüldözésről már nem is beszélve. Nyugdíjas kémek (pontosabban felhőtlenül komédiázó világsztárok) akcióban. Rekeszizomsérv-kötőket előkészíteni, biztonsági öveket becsatolni, kezdődik a móka!

Narnia krónikái - A hajnalvándor útja

Színes, szinkronizált Fantasy

Rendezte: Michael Apted 
Producer: Andrew Adamson, Mark Johnson 
Írta: Stephen McFeely 
Szereplők: Liam Neeson, Ben Barnes, Peter Dinklage

A Pevensie-gyerekek körül a leghétköznapibb dolgok is csodává válnak. Ezúttal egy festménnyel kezdődik minden: a vásznon árválkodó hajó életre kel, és Lucy, Edmund és a kissé elviselhetetlen unokatestvérük az óceánba zuhannak. Szerencsére a Hajnalvándor legénysége kimenti őket…és így az ifjú kalandoroknak egyre újabb, izgalmasabb és veszélyesebb próbákat kell kiállniuk. A hajó és rajta Caspian király Narnia hét elveszett urát keresi a Magányos Szigetek környékén, ahol rabszolga-kereskedők, trónbitorlók, tengeri viharok, a mélység fenekén élő szörnyek és láthatatlan lények várnak az expedíció tagjaira. Narnia mesés teremtményei az angol gyerekek segítsége nélkül ismét benne volnának a slamasztikában! 

A hatalmas sikerű, látványos és kalandos sorozat harmadik része egyre izgalmasabb és egyre több meglepetést, fantasztikus trükköt tartogat rajongóinak, ráadásul már 3D-ben lesznek élvezhetőek a kalandok! 

Játékunk nyertesei:

Neuzer Renáta - neuzer.renata@...
zsóder Gábor - zsoderg@...
Miskolcziné Zám Éva - eva.miskolczine@...
Csatlós Kitti - csatloskitti@...
Bodnár Anita -  anita0314@...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!