szon-sportoldal

2013.02.04. 11:38

Támadásba lendült a Mándok

Labdarúgás - A minap adtuk tudtul a kissé meglepő hírt: a fekészülési időszak közben búcsúzott Gerliczki Máté, a Mándok trénere. Ugyanakkor azt is taglaltuk, hogy a megyei első osztályú futballcsapat további irányítását Matyi Andrásra bízta a vezetőség, vagyis nem „igazoltak” senkit a kispadra – házon belüli megoldásra voksoltak az illetékesek.

Labdarúgás - A minap adtuk tudtul a kissé meglepő hírt: a fekészülési időszak közben búcsúzott Gerliczki Máté, a Mándok trénere. Ugyanakkor azt is taglaltuk, hogy a megyei első osztályú futballcsapat további irányítását Matyi Andrásra bízta a vezetőség, vagyis nem „igazoltak” senkit a kispadra – házon belüli megoldásra voksoltak az illetékesek.Az viszont merőben új fejlemény, hogy a frissen kinevezett játékos-edző kénytelen eltekinteni Balogh Tibor jövőbeni szolgálataitól: a védő a megye kettes Vásárosnaményt erősíti tavasszal. Miként Tamás Bertalan is kilépett a gárda kötelékéből, a középpályás visszatért Dombrádra. Ezzel együtt a negyedik helyen állomásozó egyletnek sikerült acélosítani a támadórészleget, mégpedig olyan labdarúgókkal, akik ősszel az „osztálytárs” és a bajnoki cím megszerzésére is esélyes Nagykállóban szerepeltek. Dascal Luciant csatárként vethetik be, míg Zsidó Lóránt szintén sokat tehet az eredményes folytatás érdekében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!