szon-sportoldal

2011.12.27. 09:17

Máté tunéziai edzéseken feledtetheti a bringáját

Hiába írtuk meg, nem került elő a bringa. Helebrandt Máté, a Nyírsuli válogatott gyaloglója szomorúan konstatálta, hogy végleg lába kelt a drótszamárnak.

Hiába írtuk meg, nem került elő a bringa. Helebrandt Máté, a Nyírsuli válogatott gyaloglója szomorúan konstatálta, hogy végleg lába kelt a drótszamárnak.

– Sajnos nem került elő a kerékpár, pedig bizakodtam, hogy visszakapom. Nagy hasznát vettem az edzéseken, de bele kell törődnöm, hogy nincs. Az élet természetesen nem állt meg, jó ideje napi három edzéssel készülök az év hátralévő napjaiban is – tájékoztatta lapunkat Helebrandt Máté.

Ez a karácsonyi napokat is érinti, így Máté nemigen fogja tele enni magát az ilyenkor szokásos finomságokkal. A jövő esztendő – az olimpia éve – utazással indul majd.

– Január ötödikén kéthetes tunéziai edzőtáborba megyek az atlétikai szövetség támogatásával, néhány fővárosi gyalogló társaságában. Ezt követően két hetet itthon készülünk, majd ismét Tunéziába utazunk, ekkor már edzőm, Pokrovenszki József is jön. Ez egy fontos időszak lesz, bízom benne, hogy jól fog sikerült, hiszen március elején már egy fontos verseny vár rám Lugánóban – így Máté.

A svájci találkozón lesz az első lehetősége Máténak arra, hogy az olimpiai szintet jelentő 1:24:30-as időn belül érjen célba.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!