SZON - PR cikk

2018.12.06. 14:25

Végre van hol kimosni az ágyneműket és takarókat!

<strong>Mindannyian láttuk már a filmbéli jelenetet, amikor a főhős a hóna alá rántja a szennyesét és egy önkiszolgáló mosodában feltett lábakkal hallgatja a fülesében a zenét. Ugyanezt az élményt már itthon is meg lehet tapasztalni a Bubbles önkiszolgáló mosodák révén, ahol nemcsak ruhákat, de a nagyobb lakástextileket is hatékonyan ki lehet mosni.</strong>

Mindannyian láttuk már a filmbéli jelenetet, amikor a főhős a hóna alá rántja a szennyesét és egy önkiszolgáló mosodában feltett lábakkal hallgatja a fülesében a zenét. Ugyanezt az élményt már itthon is meg lehet tapasztalni a Bubbles önkiszolgáló mosodák révén, ahol nemcsak ruhákat, de a nagyobb lakástextileket is hatékonyan ki lehet mosni.

Az otthoni mosás, valljuk be, unalmas. Egy program szörnyen lassan fut, a háztartási gépek kicsik és az egész folyamat inkább egy szükséges nyűg, mintsem élvezetes elfoglaltság.

Mára azonban a mosási szokások is változnak és lehetőség adódik alkalomszerűen, elvonulva mosni, miközben egy picit magunkba nézhetünk, kikapcsolódhatunk és az egész heti szennyest letudhatjuk egy óra alatt. Ehhez teremt hangulatos helyszínt az itthon egyre több helyen működő Bubbles önkiszolgáló mosodai hálózat, amelyek gyors, hatékony és az üzletek kialakítása is barátságos.

Az új Bubbles önkiszolgáló mosodákban olyan érzése van az embernek, mintha egy klubba jött volna. Mosó- és szárítógépek sorjáznak egymás mellett, kényelmes kanapén lehet leheveredni, burokba záródni, kikapcsolódni. Ha az ember akár egyedül, akár társaságban jön, zavartalanul tudja használni

Nemcsak ruhát, de lakástextilek is moshatók

A Bubbles mosodák gépei ráadásul sokkal gyorsabban mosnak, mint a háztartási gépek. Egy mosás 30 percig tart, a szárítógép 37 perc alatt szárít, így alig 1 óra alatt készen lehetünk a szennyes adaggal.

A gépek ráadásul nagyobbak, mint a háztartási gépek (11 kg és 16 kg), ami jó hír azoknak, akiknek nagyobb kupac szennyese gyűlik össze, vagy az otthoni nagyobb ágyneműket, takarókat, plédeket, párnákat akarja kimosni. Mindezt úgy, hogy nem kell semmiféle mosószert vagy öblítőt hozzáadni – a gépek maguktól adagolják.

Végre nem kell teregetni!

Ha otthon a sok száradó ruhától néha úgy érezzük magunkat, mintha egy öblítő illatú madárházban lennénk, akkor nem kell tovább keresni: a Bubbles egyik legjobb funkciója, hogy a mosás után nem kell nedvesen hazavinni és kiteregetni a ruhákat.

A mosodákban találhatók nagyobb szárítógépek is, amelyek 37 percig szárítanak, így végre nem kell otthon a kiteregetett ruhákat kerülgetni.

Országszerte már több mint 40 helyszínen kipróbálható a Bubbles és egyre több helyen nyílnak mosodák.

A nyíregyházi mosoda címe: Vay Ádám körút 4-6. (Univerzum Üzletház, bejárat az utca felől)

3D VIDEÓ:

 

- PR cikk -

Címkék#pr cikk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!