Szikszó hírei

2010.12.22. 15:35

Szikszó a te szemeddel: szeretnék, hogy szeressék

<p>Szikszó - Több mint száz szikszói gyerek alkotott és versenyzett.</p>

A Szatev Zrt. rajzpályázatára 26 óvodás, 47 alsó tagozatos, 36 felső tagozatos és 8 középiskolás diák készített rajzot, festményt, montázst. Kategóriánként – összesen hat kategória volt – az első három helyezettet díjazták a Szepsi Iskola és Könyvtár épületében Szikszón, Fedorné Fekő Éva az intézmény igazgató helyettesének szervezésében. A Szatev részéről Kerekes Sándor adta át a díjakat. Az alkotások technikailag is sokszínűek lehettek van grafi ka, színes ceruzával készített rajz, pasztelltechnika, akvarell, zsírkréta, kollázs és montázstechnika. Készültek csoportmunkával óriásrajzok is vegyes technikával, melyek a közös munka örömén túl, igyekeznek többet megmutatni a városból, mintegy összefoglalva, milyen a szikszóiak élete a gyerekek szemüvegén keresztül. A Szatev Zrt. a rajzpályázattal is szeretne hozzájárulni, a felnövekvő generáció szorosabb kapcsolatba kerüljön lakóhelyével Szikszóval, ismerje és szeresse települését. A művekből kiállítás jött létre. A pályázatot jövőre megismétlik, mert fontosnak tartják a lokálpatrióta vállalat vezetői és a pedagógusok egyaránt a lakóhely ismeretére és szeretetére nevelést. Mindez a Szatev a szikszóiakért társadalmi felelősségvállalási program keretében zajlik.

ÉM


A díjazottak

Kovács Dorottya - különdíj
Leskó Sára - II. helyezett (megosztott)alsó tagozat
Tóth Bettina - I. helyezett alsó tagozat
Bosnyák István - I. helyezett Városi Óvoda
Batári Fruzsina - I. helyezett középiskola
Balák Csenge - II. helyezett (megosztott)alsó tagozat
Balogh Stella - III. helyezett alsó tagozat
Szalkó Boglárka - I. helyezett Bethánia Óvoda

7 kategóriában osztottak díjakat, az első hármat jutalmazták,  de mindenki kapott vmi kis csekély ajándékot a pályázók közül.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!