PR cikk

2019.08.22. 09:45

A PR-TELECOM távközlési hálózatfejlesztése Szerencsen

Az újonnan elkészült optikai (FTTH) hálózaton a város jelentős részén már elérhetőek a PR-TELECOM Zrt. vezetékes távközlési szolgáltatásai, melyről bővebben Kendi Péter a társaság Kereskedelmi Igazgatója ad tájékoztatást cikkünkben.

Szerencs déli részén újgenerációs, FTTH (Fiber To The Home – „optika a lakásban”) hálózat építését és fejlesztését végeztük el néhány évvel ezelőtt, melynek előnyeit a városrészben élők azóta is élvezik.

Szerencs belvárosi, keleti, nyugati részén, valamint a Fecskés és Ond városrészeken korábban csak alapszintű kábeltévé szolgáltatást tudtunk nyújtani.

Ezt a hálózatunkat építettük át az előbbiekben említett és a déli városrészben élők számára már ismert, modern optikai FTTH hálózatra. Így ha nem is teljesen homogén technológiával, de Szerencs város szinte teljes területén elérhetővé válik korszerű digitális és szélessávú internet valamint vezetékes telefonszolgáltatásunk is.

Milyen előnyökkel jár ez a felhasználók számára?

A legnagyobb sávszélesség kiszolgálást és a legtöbb kapacitást, a legjobb minőséget az optikai kábel jelenti. Ennek előnye, hogy a hibalehetőség minimális, valamint a minőség is kiváló.

Újonnan épült hálózatunkon ezt az optikai kábelt az előfizető otthonába, az általa kért helyre vezetjük el. Internet igénylés esetén egy WiFi képes optikai eszközt telepítünk. Erre igény szerint ráköthetjük számítógépünket, telefonunkat valamint a TV készülékeinket is.

A televíziózás is új dimenzióba lép, hisz csúcs minőségben, közel 160 digitális tévécsatorna érhető el, amelyből több, mint 60 HD minőségben!

„Lapos TV” esetén nincs szükség külön áramfogyasztó dekóderre vagy plusz távirányítóra. Ha rajta van a DVB-C címke vagy logó a „lapos TV”-n (vagy a leírásában szerepel), akkor nézheti az ügyfél a kábeles digitális adásokat. De akkor sincs baj, ha a TV nem tudja ezt a funkciót, hiszen adunk hozzá set-top boxot amely megoldja ezt a problémát.

Milyen internetes sávszélesség érhető majd el az FTTH optikai hálózaton?

Internet csomagjaink a család minden tagja számára megfelelő internet elérést biztosítanak.

Internet csomag

Maximális le/feltöltési sebesség

Garantált le/feltöltési sebesség

PR-Net GP150

150/50 Mbit/s

50/15 Mbit/s

PR-Net GP400

400/100 Mbit/s

120/40 Mbit/s

PR-Net GP800

800/250 Mbit/s

250/80 Mbit/s

 

Milyen vezetékes telefon szolgáltatás érhető majd el az új hálózaton?

Bár tudjuk, hogy már a mobil korban élünk, mégis vannak még sokan, akik a vezetékes telefont is gyakran használják. A kedvező vezetékes telefon csomagokat ügyfeleink igényeire szabva alakítottuk ki. Hálózaton belül non-stop 0 Ft-os percdíjon beszélhetnek a felhasználók, de a perc- és kapcsolási díjak is nagyon kedvezőek.

Telefon csomag

Lebeszélhető percek (belföldi mobil, vezetékes és helyfüggetlen)

További extrák

PR-TEL 800

800 perc havonta

Hálózaton belül korlátlanul 0 Ft-os percdíj

Nincs kapcsolási díj

Kedvező percdíjak mobil irányokba is

PR-TEL 3000

3000 perc havonta

Hálózaton belül korlátlanul 0 Ft-os percdíj

Nincs kapcsolási díj

Kedvező percdíjak mobil irányokba is

PR GOTV, így már TV sem kell…

Ez az úgynevezett OTT szolgáltatás és a lényege a tartalom online elérése. Országhatáron belül előfizetőink bárhol elérhetik az ebben a szolgáltatásban elérhető tévécsatornákat online! Nyaralás, utazás vagy akár kirándulás közben, okostelefonon és táblagépen egyaránt! További részletek

Mit kell tennie az érdeklődőknek ha az árakról vagy szolgáltatásaink megrendeléséről szeretnének többet tudni?

A 1231-es zöldszámunkon Call Centerünk munkatársai várják a hívásokat.

De ha az kényelmesebb kérhetnek visszahívást is a https://pr.hu/visszahivas oldalon és kollégáink rövid időn belül felkeresik a megadott számon. Aki pedig önállóan kíván megrendelést leadni az a https://pr.hu/csomagajanlatok oldalon tudja ezt megtenni.

Bízunk benne, hogy szolgáltatásaink elnyerik sokak tetszését és minél többen igénylik majd azokat.

(hirdetés)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!