Szerencs hírei

2019.02.11. 14:02

Fergeteges táncbemutató Szerencsen

Szerencs - Másfél órás műsort adott a szerencsi Hajnali Néptáncegyüttes.

Szerencs - Másfél órás műsort adott a szerencsi Hajnali Néptáncegyüttes.

A Szerencsen működő Hajnali Néptáncegyüttes mintegy másfél órán keresztül, fergeteges táncprodukciókkal szórakoztatta közönségét a Rákóczi-vár színháztermében.

Az előadás egyfajta összegzése volt azoknak a koreográfiáknak, amelyekkel az elmúlt években sikert sikerre halmozott az együttes. Az eseményen Koncz Ferenc országgyűlési képviselő köszöntötte a fiatalokat és mint azt elmondta, szerencsésnek érzi magát, hogy kisiskolás koruktól nyomon követhette a táncosok fejlődését.

A csoport országos sikerei azt mutatják, volt és van értelme segítésüknek, hiszen a város hírnevét öregbítik. Az együttes a legtöbbet köszönheti Bajári Éva és Antal István pedagógusok szakmai irányításának, akiknek kitartó munkája nélkül aligha valósulhattak volna meg az eredmények. A bemutató hangulatát emelte, hogy az együttes élő zenére táncolt, a talpalávalót a Szikes Zenekar szolgáltatta.

ÉM-SfL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!