Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.03.17. 10:37

Hófúvás Ópályiban

Ópályi - A márciusi ünnepségről alig érkeztünk hazamenni, máris elérte az ítéletidő Ópályit. Hatalmas szélviharral érkezett a hóesés.

Ópályi - A márciusi ünnepségről alig érkeztünk hazamenni, máris elérte az ítéletidő Ópályit. Hatalmas szélviharral érkezett a hóesés. Szerencsére az áramkimaradás csak részleges volt. Este tíz órára az áramszolgáltató szakemberei, áldozatos munkával mindenütt helyreállították az áramszolgáltatást. A lakások nem maradtak éjszakára világítás és fűtés nélkül. Az egy napig tartó katasztrófa helyzet során végig kapcsolatban voltam a katasztrófa védelem szakembereivel, folyamatos tájékozhatást kértek az áram, a víz, a szennyvízelvezetés helyzetéről.

Az ítéletidő másnapján a közmunkások és a hivatal hótolólapos traktora Vánczku Lajos irányításával eltüntették a hófúvásokat. Ezért dicséret illeti őket. Sokan ki sem bújtak házaikból a rossz idő alatt. Azoknak ízelítőül két képet mutatok az óvoda és a felújított hivatal melletti hófúvásokról.

Erdélyi Miklós, polgármester

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!