Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.03.03. 10:16

Buli helyett verekedés - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság csoportos garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást F. Máté János 23 éves nyíregyházi, G. Attila 22 éves nyírpazonyi, P. Krisztián 18 éves, S. Krisztián 22 éves nyíregyházi lakosok valamint ötödik társuk egy 17 éves szintén nyíregyházi fiú ellen.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság csoportos garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást F. Máté János 23 éves nyíregyházi, G. Attila 22 éves nyírpazonyi, P. Krisztián 18 éves, S. Krisztián 22 éves nyíregyházi lakosok valamint ötödik társuk egy 17 éves szintén nyíregyházi fiú ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint az ötfős társaság 2013. március 2-án éjszaka az egyik nyíregyházi szórakozóhely előtt egy háromfős társasággal összeszólalkozott, majd kölcsönösen bántalmazták egymást. A rendőrök a bejelentést követően a garázda társaság tagjait a helyszínen elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként kihallgatták.

Téglával tört be

A Rakamazi Rendőrőrs lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást R. Béla 43 éves ózdi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi, 2013. március 2-án éjszaka Rakamazon egy téglával betörte egy helyi élelmiszerbolt kirakatának és ajtajának üvegét, azért hogy onnan pénzt szerezzen. A bolt riasztórendszere a betörést követően bekapcsolt, amitől a férfi megijedt és a helyszínről elmenekült. A rakamazi rendőrök a férfit menekülés közben, még a helyszín közelében elfogták, a rendőrőrsre előállították, és őrizetbe vették.

Kutyával mentek a vadra

A Mátészalkai Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást H. Illés 32 éves, H. Zsigmond 33 éves, M. István 20 éves porcsalmai lakosok ellen. A háromfős társaság 2013. március 2-án éjszaka Tyukod község külterületén egy kutya segítségével kísérelt meg engedély nélkül vadat elejteni, hogy azt eltulajdonítsák. A három férfit, a csengeri rendőrőrs járőrei még a vad elejtése előtt tetten érték, elfogták, a rendőrőrsre előállították, és szabálysértési őrizetbe vették.

Szabolcs- Szatmár- Bereg megyei Rendőr- főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!