Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.02.06. 16:01

Rövid időn belül elfogták a betörőt a fehérgyamati rendőrök

Szatmárcseke - A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya üzletszerűen elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást K. Richárd 22 éves szatmárcsekei lakos ellen.

Szatmárcseke - A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya üzletszerűen elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást K. Richárd 22 éves szatmárcsekei lakos ellen.A rendőrség ügyeletére 2013. február 1-én tett bejelentést a sértett, miszerint szatmárcsekei házába ismeretlen személy betört és onnan nagy mennyiségű szeszes italt és egyéb értékeket tulajdonított el.

A rendőrség a bejelentést követően azonnal megkezdte az akkor még ismeretlen elkövető felkutatását, melynek során rövid időn belül elfogta a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható tettest, akinél az eltulajdonított értékeket a rendőrök megtalálták és lefoglalták.

Az ügyben az elkövetőt a rendőrség gyanúsítottként kihallgatta, akik részletes beismerő vallomást tett, és további vagyon elleni bűncselekmények elkövetését is elismerte.

Szabolcs- Szatmár- Bereg megyei Rendőr- Főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!