Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.02.17. 10:09

Kirabolták a fiatal férfit - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást D. Attila András 18 éves olcsvai, L. Róbert László 23 éves és L. Richárd 21 éves nyíregyházi lakosok ellen.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást D. Attila András 18 éves olcsvai, L. Róbert László 23 éves és L. Richárd 21 éves nyíregyházi lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a háromfős társaság tagjai 2013. február 16-án éjszaka Nyíregyházán, az utcán támadtak rá egy 25 éves nyíregyházi férfira, akit bántalmaztak, majd miután a sértett a földre került ruházatát átkutatták és eltulajdonították nála lévő értékeit, bankkártyáit, pénzét, mobiltelefonját és személyes iratait. A sértett a bántalmazás során nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett. A rendőrség a bejelentést követően azonnal, nagy erőkkel megkezdte az ismeretlen elkövetők felkutatását, melynek eredményeképpen még aznap sikerült beazonosítani és elfogni a feltételezett elkövetőket. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság nyomozói a három fiatalt gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat.

Fatolvajok őrizetben

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrány Rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást O. János 40 éves és V. Péter József 34 éves ibrányi lakosok ellen. A két férfit Ibrányban a mezőőr érte tetten, 2013. február 16-án reggel, miközben egy akác fasorból fákat vágtak ki azért, hogy azokat eltulajdonítsák. A mezőőr értesítette a rendőrséget, és kiérkezésükig a tolvajokat a helyszínen visszatartotta. A rendőrőrs munkatársai a két férfit elfogták, előállították, szabálysértési őrizetbe vették és gyorsított eljárásban 72 órán belül bíróság elé állítják.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecser Rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást D. Attila József 21 éves kéki lakos ellen. A férfit, 2013. február 16-án délután, a Demecser Rendőrőrs járőrei érték tetten, miközben egy kéki erőből fát lopott. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrőrsre előállították, szabálysértési őrizetbe vették és gyorsított eljárásban bíróság elé állítják.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást M. József 60 éves mátészalkai lakos ellen. A férfit 2013. február 16-án állampolgári bejelentést követően a rendőrjárőrök tetten érték, miközben egy mátészalkai tó partján fákat vágott ki és darabolt fel, majd kézi kocsijára pakolta, hogy eltulajdonítsa. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, őrizetbe vették és 72 órán belül bíróság elé állítják.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást V. Attila 32 éves, V. József 34 éves, és V. Róbert 26 éves kocsordi lakosok ellen. A három férfit, 2013. február 16-án Kocsordon a mezőőr érte tetten, miközben kerékpárjukon nagyobb mennyiségű fát szállítottak, amelyről kiderült, hogy egy önkormányzati tulajdonban lévő területről engedély nélkül vágták ki, és tulajdonították el. A mezőőr értesítette a rendőröket, akik a három férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, szabálysértési őrizetbe vették és gyorsított eljárásban bíróság elé állítják.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást K. Béla 55 éves újkenézi lakos ellen. A férfit 2013. február 16-án délután az erdész érte tetten egy tornyospálcai erdőben, ahonnan akácfát vágott ki, hogy azt eltulajdonítsa. Az bértesítette a rendőröket, akik a férfit elfogták, előállították, szabálysértési őrizetbe vették és 72 órán belül bíróság elé állítják.

Állomásról lopták a vasat

A Záhonyi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást K. Tamás 27 éves, és K. Richárd 21 éves tuzséri lakosok ellen. A két férfit, 2013. február 16-án reggel az Eperjeske MÁV pályaudvaron érték tetten, miközben vashulladékot tulajdonítottak el. A rendőrök a két tolvajt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyorsított eljárásban 72 órán belül bíróság elé állítják.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr- főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!