Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.02.03. 10:32

Ittasan kiabált az állomáson - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Nyíregyháza - A Mátészalkai Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást egy 19 éves nyírmadai fiú ellen.

Nyíregyháza - A Mátészalkai Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást egy 19 éves nyírmadai fiú ellen. A vajai vasútállomásról érkezett bejelentés a Mátészalkai Rendőrkapitányság ügyeletére 2013. február 2-án, hogy egy fiatal fiú kiabál, és zaklatja az utasokat a váróteremben ahonnan nem hajlandó távozni. A helyszínen a járőrök igazoltatták a láthatóan ittas fiatalt, aki az intézkedés során is agresszíven beszélt, viselkedett. A rendőrök a fiatalembert elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

Elfogták a körözött férfit

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai 2013. február 2-án elfogták és őrizetbe vették V. Attila 33 éves balkányi lakost. A férfit a Nyíregyházi Törvényszék lopás elkövetése miatt ellene kiadott elfogatóparancsa alapján egy balkányi tanyán fogták el a rendőrök.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr- főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!