Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.02.02. 10:20

Embercsempészek és tolvajok őrizetben - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Nyíregyháza - A Szabolcs- Szatmár- Bereg megyei Rendőr- főkapitányság Migrációs ügyek Osztálya embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást K. Mustafa 47 éves, valamint S. Sakin 20 éves török állampolgárok ellen.

Nyíregyháza - A Szabolcs- Szatmár- Bereg megyei Rendőr- főkapitányság Migrációs ügyek Osztálya embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást K. Mustafa 47 éves, valamint S. Sakin 20 éves török állampolgárok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a két elkövető 2013. február 1-én hajnalban segítséget nyújtott két, szintén török társuknak, hogy a Csengeri Határrendészeti Kirendeltség illetékességi terültéhez tartozó határszakaszt engedély nélkül átlépjék. A rendőrök az ügyben mindkét elkövetőt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás elkövetése miatt indított szabálysértési eljárást egy 14 éves nyíregyházi, valamint egy 15 éves demecseri fiú ellen, akik 2013. február 1-én egy nyíregyházi nagyáruházból különféle termékeket kíséreltek meg eltulajdonítani, amikor a az áruház biztonsági őre tetten érte őket. A rendőrök a két fiatalt a rendőrkapitányságra előállították, és szabálysértési őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást H. Péter 44 éves dombrádi lakos ellen, aki 2013. február 1-én délután egy kisvárdai áruházból különböző értékeket kísérelt meg eltulajdonítani, amikor a biztonsági személyzet egyik munkatársa cselekménye közben tetten érte és a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta. A rendőrök a tolvajt a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

Szabolcs- Szatmár- Bereg megyei Rendőr- főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!