Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.02.18. 08:48

Életveszélyesen megsebesítette férjét - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Újfehértó - A Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást B. Andrásné 73 éves újfehértó lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint az asszony 2013. február 17-én délután 76 éves férfjét, előzetes szóváltást követően egy késsel, több alkalommal megszúrta.

Újfehértó - A Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást B. Andrásné 73 éves újfehértó lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint az asszony 2013. február 17-én délután 76 éves férfjét, előzetes szóváltást követően egy késsel, több alkalommal megszúrta. A sértett a bűncselekmény során, nyolc napon túl gyógyuló életveszélyes sérüléseket szenvedett. Az asszonyt a rendőrség elfogta, a rendőrkapitányságra előállította, és gyanúsítottként kihallgatta.

Elfogták a betörőt

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság betöréses lopás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást K. Richárd 20 éves szatmárcsekei lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a fiú 2013. február 16-án este egy szatmárcsekei házba próbált meg betörni, amikor az egyik szomszéd cselekménye közben megzavarta, így az ingatlanba bejutni nem tudott. A rendőrség azonnal megkezdte a nyomozást, majd 2012. február 17-én elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható tettest. Az ügyben az elkövetőt a rendőrség gyanúsítottként kihallgatta, aki részletes beismerő vallomást tett és további bűncselekmények elkövetését is elismerte. A rendőrség a fiatal férfit őrizetbe vette és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!