Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.01.30. 09:25

Garázdákat fogtak a rendőrök - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Tiszavasvári - A Tiszavasvári Rendőrkapitányság csoportos garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást L. Ida 27 éves, M. Sándor 29 éves, valamint M. Sándorné 47 éves tiszavasvári lakosok ellen.

Tiszavasvári - A Tiszavasvári Rendőrkapitányság csoportos garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást L. Ida 27 éves, M. Sándor 29 éves, valamint M. Sándorné 47 éves tiszavasvári lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint az elkövetők 2013. január 29-én délután Tiszavasvári belterületén korábbi haragos viszonyuk miatt szóváltásba keveredetek egy szintén helybeli 27 éves nővel, akit több alkalommal, puszta kézzel bántalmaztak. A sértett a bűncselekmény során, nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett. A tiszavasvári rendőrök a garázda társaság tagjait rövid időn belül elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként kihallgatták.

Tolvajok rendőrkézen

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást B. László 46 éves nyíregyházi lakos ellen, aki 2013. január 29-én délután egy nyíregyházi áruházból különböző értékeket kísérelt meg eltulajdonítani, amikor az üzlet biztonsági őre cselekménye közben tetten érte, és a rendőrök kiérkezéséig a helyszínen visszatartotta. A rendőrök a férfit szabálysértési őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Nagyecsedi Rendőrőrse lopás miatt indított szabálysértési eljárást K. József 66 éves nagyecsedi, valamint T. Ferencné 37 éves tyukodi lakosok ellen, akiket a rendőrjárőrök 2013. január 29-én délben tetten értek, amikor egy Nagyecsed és Tyukod község között található nyárfaerdőből fát vágtak ki, és azt megkísérelték eltulajdonítani. A rendőrök a két tolvajt elfogták, és a rendőrőrsre előállították.

Körözött személyt fogtak a rendőrök

A Záhonyi Rendőrkapitányság munkatársai igazoltattak 2013. január 29-én egy 49 éves ukrán férfit, akiről az ellenőrzés során kiderült, hogy ellene a Budapesti XX. és XXI. Kerületi Bíróság sikkasztás bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a férfit, elfogását követően a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

Szabolcs- Szatmár- Bereg megyei Rendőr- főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!