Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.01.24. 17:11

Az MSZP színjátéknak tartja a beregi kormányülést

Nyíregyháza. – Valódi, a térség problémáira fókuszáló kérdéseknek és nyílt, őszinte válaszoknak kellett volna elhangozniuk a szerdai kihelyezett kormányülésen – utalt Orbán Viktor miniszterelnök és a kabinet vásárosnaményi megbeszélésére csütörtöki sajtótájékoztatóján Tukacs István, szocialista országgyűlési képviselő, aki szerint a Szabolcs megyei kormánytalálkozó csupán olcsó kampányfogás és szemfényvesztés volt, nem pedig reális helyzetértékelés, térségi problémafeltárás és konkrét, forintosított, tevőleges cselekvési tervek kialakítása.

Nyíregyháza. – Valódi, a térség problémáira fókuszáló kérdéseknek és nyílt, őszinte válaszoknak kellett volna elhangozniuk a szerdai kihelyezett kormányülésen – utalt Orbán Viktor miniszterelnök és a kabinet vásárosnaményi megbeszélésére csütörtöki sajtótájékoztatóján Tukacs István, szocialista országgyűlési képviselő, aki szerint a Szabolcs megyei kormánytalálkozó csupán olcsó kampányfogás és szemfényvesztés volt, nem pedig reális helyzetértékelés, térségi problémafeltárás és konkrét, forintosított, tevőleges cselekvési tervek kialakítása.– Miért nincs márciusig közmunka-pályázat, addig miből éljenek meg az érintett családok? Milyen körülmények között élnek a vidéki szegény családok télen, valóban a között kell dönteniük, hogy esznek vagy melegszenek-e? – sorakoztatta a fontosnak ítélt kérdéseket Tukacs István, majd hozzátette: – A beregi látogatás országos médiavisszhangja jóformán annyi volt, hogy nem kell átláthatóan elkölteni a közpénzeket – utalt a közbeszerzés nélküli e-útdíj tenderre a szocialista politikus.

Dr. Legény Zsolt, az MSZP megyei alelnöke az aggasztó közbiztonságra, a lakosság megélhetési, számlafizetési nehézségeire, az önkormányzati berkekben kiosztott jutalmazásokra, valamint a kórházak, betegek sorsára hívta fel a figyelmet. – Az MSZP Kelet-Magyarország Programja valódi, átfogó, működőképes megoldásokat ad ezekre a problémákra – tette hozzá.

KM-PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!