Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.11.12. 17:11

Ha kell, újra aszfaltoztatnak Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - A rossz minőségben elkészült aszfaltozott járdákra nem vevő a város.&#160;<A href="http://video.szon.hu/video/32999/ha-kell----jra-aszfaltoztatnak" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

A Nyíregyházi Városüzemeltető és Vagyonkezelő Kft. munkatársai a műszaki átadás előtti bejáráson már nem először, és minden bizonnyal nem utoljára döntöttek úgy, hogy a trehány munkát végző kiviteleztetővelújra-aszfaltoztatják a járdákat. Mint Márczi Imrétől, a kft. műszaki igazgatóhelyettesétől megtudtuk az egyik kivitelezőt arra kötelezték, hogy a Szent István út mindkét oldalán (a körút és a kórház bejárata közötti szakaszon) marassa vissza, majd az elvárásoknak megfelelő minőségben végezze el a feladatát. A 12 millió forintos járdarekonstrukciós program hat utca egy-egy szakaszát érintette Nyíregyházán, de műszaki átadás csak ott lesz, ahol kifogástalan a minőség és még a járókelők sem találhatnak hibát.
– Azokon a területeken, ahol az egyik televíziós szolgáltató kábelfektetést végez és ezért felbontja az aszfaltot, ott kötelező saját költségén a teljes járdaszélességben elvégezni a helyreállítást – kaptuk a választ arra a kérdésünkre, hogy a város számos pontján dolgoztató cégnek, milyen kötelezettségei vannak.

- Bednárik Mónika -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!