Sport

2018.10.05. 14:35

Tiszaújvárosi Phoenix KK: „Optimistán tekintünk a soron következő mérkőzésünkre”

Tiszaújváros - A férfi kosárlabda NB I/B Zöld csoport­­­­jának 3. fordulójában Salgótarjánba látogatnak a tiszaújvárosiak.

Tiszaújváros - A férfi kosárlabda NB I/B Zöld csoport­­­­jának 3. fordulójában Salgótarjánba látogatnak a tiszaújvárosiak.

Salgótarjáni KSE vs. Tiszaújvárosi Phoenix KK, Salgótarján, péntek, 19.00.

Szendrey Zsombor, a Tiszaújvárosi Phoenix KK edzője: – Optimistán tekintünk a soron következő mérkőzésünkre, ugyanis az elmúlt hetek edzésein tovább formálódott a csapat, és látok biztató jeleket. Az sem mellékes szempont, hogy ellenfelünk szinte a teljes csapatát kicserélte az évad előtt, talán ketten ha maradtak a tavalyi keretükből. Emiatt egy építkezés közben lévő csapat vendégei leszünk, és így a szezon elején jó lenne, ha ki tudnánk ezt a helyzetet használni. Csapatunkban mindenki hadra fogható, csak Szabó N. bajlódik kisebb sérüléssel. Bízom a fiúkban, abban, hogy jó hozzáállást mutatnak, mert ez hozzásegíthet minket a remélt győzelemhez.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!