Sport

2018.01.25. 12:31

Mezőkövesdi győzelem az előkészületi meccsen

Mezőkövesd - Szerdán újabb felkészülési mérkőzést játszott a Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es labdarúgócsapata.

Mezőkövesd - Szerdán újabb felkészülési mérkőzést játszott a Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es labdarúgócsapata.

A Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es csapatában a szerdai, a szlovák első osztályban szereplő nagymihályi együttes elleni felkészülési mérkőzésen mutatkozott be a saját nevelésű, mindössze 16 esztendős csatár, Kalocsai László, viszont sérülés miatt Lázár Pál, Gohér Gergő és Szeles Tamás nem szerepelt. Őszi kerettagjaik közül Jakub Brasen a szlovákiai első osztályú bajnokságban szereplő FK Senica csapatánál folytatja pályafutását, bár a klubok a papírmunkát még nem végezték el. Újság még a sárga-kékek háza táján, hogy Murai Márkot fél évre az NB II-es Kazincbarcikai SC gárdájának adták kölcsön. Már a kövesdiekkel készül a kapus Szalay Alex, aki a Felsőtárkány NB III-as együttesétől érkezett és valószínűleg a társasággal tart majd a január 31-én kezdődő törökországi edzőtáborba is.

Már előrébb tartanak

– Már előrébb vagyunk a felkészülésben, mint szombaton, amikor kikaptunk a Kazincbarcikai SC-től – mondta Kuttor Attila, a kövesdiek szakvezetője. – Novák Csanád a bemelegítésnél kisebb combsérülést szenvedett és mivel nem akartam megkockáztatni a játékát, ezért pihentettem. Az eset nem zavarta meg a csapatot, a fiúk a taktikai utasításokat betartva szereztek vezetést és ezt a második félidőben négy 18 éven aluli játékossal is megőrizték. Jó úton haladunk, jó a csapatszellem, így bizakodó vagyok a folytatást illetően.

ÉM-KT


Felkészülési mérkőzés

Mezőkövesd Zsóry FC – MFK Zemplín Michalovce (szlovák) 1-0 (1-0)

Mezőkövesd, 100 néző. V.: Ducsai.

Mezőkövesd Zsóry FC, 1. félidő: Horváth T. – Farkas D., Hudák, Katanec, Vadnai – Cseri, Oláh B., Mlinar, Bognár – Koszta, Baracskai.

2. félidő: Dombó – Majtán, Pillár, Fótyik, Szalai A. – Tóth B., Varjas Z., Iszlai, Varjas L. – Kalocsai, Földi. Vezetőedző: Kuttor Attila.

MFK Zemplín Michalovce: Matus – Sostak, Kavka, Carrilom (Bellasi) – Turik (Koscelnik), Antonov – Simcik, Kolesar (Regaci), Bragin – Garvanko, Sulley (Begala). Vezetőedző: Anton Soltis.

Gólszerző: Baracskai (37.).


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!