Sport

2017.10.04. 10:57

Női labdarúgó NB I - Diósgyőri siker Szombathelyen

Miskolc - A női labdarúgó NB I 6. fordulójában a Haladás Viktória vendége volt a Diósgyőri VTK csapata.

Miskolc - A női labdarúgó NB I 6. fordulójában a Haladás Viktória vendége volt a Diósgyőri VTK csapata.

Haladás Viktória – Diósgyőri VTK 2-3 (0-2)

Szombathely, 50 néző. V.: Jakab.

Haladás Viktória: Bíró – Manhart, Fördős, Fábián (Kiss Zs.), Kun, Siklér, Tóth A., Tálosi, Harsányi (Csidei), Balogh (Kopcsándi), Öreg. Edző: Simon Attila.

DVTK: Vukovic – Sandu, André, Boros, Vachter, Markovic, Tóth A., Kresák, Jáhn, Kerekes (Bukovszki), Olar. Edző: Fórizs Sándor.

Gólszerző: Siklér, Manhart, ill. Markovic (2), Olar (11-esből).

Simon Attila: – Sajnos ott folytattuk az első félidőben, ahol az Astra ellen. Aztán a szünetben szerkezetet váltottunk, mondtam a lányoknak, van még esély 0-2-ről is felállni. Végül kaptunk még egy szerencsétlen gólt, és innen már nem volt esély kiegyenlíteni. Sajnos a lehetőségeink kimaradtak, összességében megérdemelt a DVTK győzelme.

Tóth Alexandra csapatkapitány: – Az első félidőben nagyon jól játszott a csapat, több góllal is vezethettünk volna. A második játékrész elején végleg eldönthettük volna a mérkőzést, de két nagy helyzetet kihagytunk. Aztán szabadrúgásból kaptunk egy gólt, a Haladás vérszemet kapott, mi kontrákra rendezkedtünk be, de ezeket elhibáztuk. Nagy küzdelemben sikerült megtartani a 3-2-t, aminek nagyon örülünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!