Sport

2016.09.25. 21:07

Sokan maratonoztak ismét Tiszakesziben

Tiszakeszi - A megméretés után gondoskodtak a sportolók és a résztvevők vendéglátásáról.

Tiszakeszi - A megméretés után gondoskodtak a sportolók és a résztvevők vendéglátásáról.

Immáron hatodik alkalommal rendezték meg a Keszi Maratont 2016. szeptember 17-én Tiszakeszi központjában. Egy igazi sportszenzáció volt dél-borsodban, ami megmozgatta a falu közösségén túl a mozgást kedvelők nagy táborát és a futás rajongóit. Hagyományos futó versenyszámokon kívül (5 km, 10 km, 21,1 km, 42,2 km) a kerékpártúrázókat is várták változatos távokon. Minden évben törekszenek a megújulásra.

A futók részére a pontos chipes időmérést biztosították ettől az évtől, valamint a gyermekeknek, az óvodásoktól kezdődően, a korcsoportos futóversenyeket is bevették a programok közé. A megméretés után gondoskodtak a sportolók és a résztvevők vendéglátásáról. Sült hallal, halászlével, gulyáslevessel és egy finom süteménnyel kaphattak ízelítőt a falusi vendégszeretetből. Reprezentatív közösségi programok voltak a lovas kocsikázás, iskolatörténeti, halászati kiállítás, vásár. A szervezők csapata kellő tapasztalatot szerzett ahhoz, hogy támogatóik – köztük a helyi önkormányzat – segítségével még sikeresebb lehetett a hagyománnyá váló sportrendezvény.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!