Sport

2016.07.06. 18:53

Két átigazolási szezonban nem szerződtethet új labdarúgót az Újpest

Budapest, 2016. július 6., szerda (MTI) - A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) két átigazolási időszakból kizárta az Újpestet.

Budapest, 2016. július 6., szerda (MTI) - A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) két átigazolási időszakból kizárta az Újpestet.

A lila-fehér klub honlapjának szerdai beszámolója szerint egy 2014-es, év eleji igazolás miatt döntött úgy a FIFA, hogy nem szerződtethet új játékost az együttes a soron következő két átigazolási szezonban, amely a jelenlegi, valamint a következő, téli időszakot foglalja magában.

Az Újpest az ügyben a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) fordult, amely a büntetés felfüggesztését elutasította, a végső döntése pedig "az elkövetkezendő hetekben várható".

A jelenlegi átigazolási időszak június 9-én kezdődött és augusztus 31-ig tart, az Újpest a mostani időszak kezdete előtt értesült a büntetésről. A klub az MTI megkeresésére egyúttal jelezte, az ügy hivatalos lezárultáig nem kíván bővebb tájékoztatást adni, hogy pontosan miért büntették meg a csapatot.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!