Sport

2016.03.13. 15:04

ÓAM-Ózdi KC: győzni és előre menekülni

Ózd - A békési vereség után hazai pályán, a Nyírbátor ellen javíthat az ÓAM-Ózdi KC NB I/B-s férfi kézilabda-csapata.

Ózd - A békési vereség után hazai pályán, a Nyírbátor ellen javíthat az ÓAM-Ózdi KC NB I/B-s férfi kézilabda-csapata.

A keleti csoport 19. fordulójában ózdi pályaválasztás mellett a két együttes először találkozik tétmérkőzésen, hiszen a szabolcsiak az előző idényben jutottak fel az NB I/B-be. Az első évben igyekeznek megragadni a második vonalban, erre azonban ezen a délutánon a piros-kékek nem lehetnek tekintettel. Nincs mese, győzni kell a Nyírbátor ellen.

- Természetesen ezen a mérkőzésen csak a győzelem jelenthet számunkra elfogadható eredményt, szeretnénk a békési vereség után javítani – mondta a találkozó előtt Szakál György, az ÓAM-Ózdi KC edzője. - Hazai körülmények között nem is lehet más célunk. A Nyírbátor az őszihez képest lényegesen összeszokottabb, céltudatosabb csapat képét mutatja. Remek szélsőkkel rendelkeznek, illetve Bíró Ádám játéktudása és eredményessége meghatározó a szabolcsiak teljesítményében. Remélem, hogy a hétvégére a csapat meggyógyul, mindenki leküzdi az influenzát, és teljes kerettel tudunk majd kiállni a szabolcsiakkal szemben. Senki ne számítson könnyű mérkőzésre, mert ebben a bajnokságban egyik sem az. Talán csak az Algyő magaslik ki a mezőnyből, de a többi mérkőzésen bármi előfordulhat, és annak az ellenkezője is. Nagyon sűrű a táblázat, ám továbbra is a 3-6. hely valamelyikének a megszerzése a célunk, ehhez pedig vasárnap mind a két pontot itthon kell tartanunk.

A vasárnap 17 órakor kezdődő mérkőzésen Sándor László és Szikszay Csaba sporttársak fújják majd a sípot.

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!