Sport

2016.02.20. 17:41

Labdarúgó NB I - Bacsa-duplával DVTK-győzelem a Honvéd ellen

Miskolc - A DVTK 2-1-re nyert a vendég Honvéd ellen szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójában.

Miskolc - A DVTK 2-1-re nyert a vendég Honvéd ellen szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójában.

A kilencedik helyezett diósgyőriek a hatodik - hazai pályán az ötödik - győzelmüket aratták, ezzel egy pontra felzárkóztak az éppen előttük álló Honvédra.

OTP Bank Liga, 21. forduló:

Diósgyőri VTK-Budapest Honvéd 2-1 (2-0)

Diósgyőr, 3000 néző, v: Kassai

gólszerzők: Bacsa (17., 34.), illetve Kamber (69.)

sárga lap: Kovács G. (71.), Tamás (81.), Rados (88.), illetve Ignjatovic (23.), Szilágyi (28.), Ikenne-King (47.), Nagy G. (74.), Gazdag (76.)

Diósgyőri VTK:

Rados - Okuka, Lipták, Kovács G., Nemes - Koman (Bognár, 94.), Egerszegi, Elek - Bacsa, Novothny (Griffiths, 59.), Barczi (Tamás, 70.)

Budapest Honvéd:

Horváth A. - Botka (Gazdag, 64.), Bobál D., Ignjatovic (Prosser, a szünetben), Lovric - Szilágyi (Ikenne-King, a szünetben), Hidi, Nagy G., Kamber - Vernes, Eppel

Aktívabb volt, többet kezdeményezett a Diósgyőr az első félidőben, s adódó lehetőségei közül Bacsa Patrik révén kettőt kihasználva magabiztos előnyhöz jutott a szünetig.

A második félidő elején mindkét oldalon adódtak helyzetek, de nem a DVTK növelte előnyét, hanem egy szabadrúgás után szépített a Honvéd, amely aztán aktívabb is maradt. A fővárosi csapat a hajrában kapuja elé szorította ellenfelét, de több gól már nem esett, így a téli szünetben kinevezett Egervári Sándor vezetőedző győzelemmel mutatkozott be hazai közönség előtt.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!