Sport

2015.11.24. 12:48

Megvédte korosztályos címét Mezővári Kinga

Miskolc, Vecsés - Vecsésen rendezték a női ökölvívó országos bajnokságot, a szorítóban valamennyi korosztály (a serdülő, az ifjúsági, a junior és a felnőtt) képviselői küzdöttek a helyezésekért.

Miskolc, Vecsés - Vecsésen rendezték a női ökölvívó országos bajnokságot, a szorítóban valamennyi korosztály (a serdülő, az ifjúsági, a junior és a felnőtt) képviselői küzdöttek a helyezésekért. A felnőttek 57 kilogrammos súlycsoportjában Gáspár Zsófia (M1 Fitness, Miskolc, edző: Siroki Norbert, Váradi Gábor) első meccsén kikapott Nyerges Enikőtől (Unió Boksz Klub), így 7. lett. A klubhoz kapcsolódó hír, hogy Csóka Nándor a hét végén Finnországban, Tamperében lépett kötelek közé egy nemzetközi viadalon, amelyen az 52 kilósok között a 3. helyet szerezte meg.

A női ob-n a Sárospataki TC (edző: Szabó Teréz, Krai Csaba) is képviseltette magát: a felnőtteknél, a 64 kilóban Szabó Viktória a négy közé jutásért zajló csatáját elveszítette a kiemelt Oláh Eszterrel (Eger) szemben, aki később be is gyűjtötte a bajnoki első helyet, így Szabó az 5. lett. Az ifjúságiaknál viszont kiválóan bokszolt Mezővári Kinga, ő az 57-ben az elődöntőben Ocskó Annát (Szeged) verte, aztán pedig a fináléban Róka Daniellát (Sopron), és ezzel megvédte tavaly megszerzett első helyét, címét.

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!