Sport

2015.10.27. 11:53

Videó: A ferencvárosi tábort keresték a diósgyőriek

Miskolc - Ferencvárosi tábor nélkül nem az igazi egy DVTK - FTC rangadó, ennek a diósgyőri ultrák is hangot adtak a szombati bajnoki meccsen.

Miskolc - Ferencvárosi tábor nélkül nem az igazi egy DVTK - FTC rangadó, ennek a diósgyőri ultrák is hangot adtak a szombati bajnoki meccsen.A szombati Diósgyőri VTK - Ferencvárosi TC bajnoki meccsen ugyan voltak vendégszurkolók, de az általuk produkált szurkolás messze elmararadt a korábban megszokottól, ugyanis a zöld-fehérek szervezett szurkolói csoportjai a vénaszkenner feltételéhez kötött jegyvásárlás miatt továbbra sem járnak a mérkőzésekre. Több demonstráció is zajlott már ezzel kapcsolatban, július végén például Kubatov Gábor házához vonultak a szurkolók százai. Az FTC-elnök azonban továbbra sem tervezi a vénaszkenner eltörlését és, mint mondta: annak a 3000 drukkernek, akik a vénaszkenner miatt nem látogatják a meccseket, nem érződik a hiánya.

A diósgyőri ultrák szolidaritást vállalva a ferencvárosiakkal a szombati DVTK - FTC bajnokin kórusban tették fel a kérdést: "Kubatov, hol van a tábor?" - jelezve, hogy a vénaszkenner miatt hiányzó zöld-fehér drukkerek nélkül nem az igazi ez a párosítás a lelátói hangulatot tekintve.


Fotók:


Videók:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!