Sport

2015.09.12. 20:52

Labdarúgó NB I - A Honvéd odahaza kapott ki a Vasastól

Budapest, 2015. szeptember 12., szombat (MTI) - A Honvéd meglepetésre hazai pályán maradt alul a Vasassal szemben a labdarúgó OTP Bank Liga nyolcadik fordulójában.

Budapest, 2015. szeptember 12., szombat (MTI) - A Honvéd meglepetésre hazai pályán maradt alul a Vasassal szemben a labdarúgó OTP Bank Liga nyolcadik fordulójában.

OTP Bank Liga, 8. forduló:

Budapest Honvéd-Vasas 0-1 (0-1)

Bozsik Stadion, 2000 néző, v.: Andó-Szabó

gólszerző: Osváth (18.)

sárga lap: Lovric (24.), Délczeg (68.), Baráth (90.), illetve Hangya (8.), Novák (14.), Adamovic (33.), Pajovic (61.)

Honvéd:

Horváth A.- Botka, Bobál D., Lovric, Baráth - Nagy G. (Délczeg, 63.), Hidi, Kamber, Holender - Youla (Ihrig-Farkas, 79.), Prosser (Vernes, a szünetben)

Vasas:

Nagy G. - Osváth, Grúz, Pajovic, Hangya - Adamovic, Vukasovic, Berecz - Könyves, Novák (Lázok, 71.), Remili (Debreceni, 88.)

Nem sok minden történt az első negyedórában, fejleményt leginkább a sárga lapos figyelmeztetést magukkal vonó belépők jelentettek. Igazán nagy helyzet alig akadt, gól viszont igen: kissé váratlanul, a 18. percben a jobb oldalon előretörő Osváth Attila mintegy 15 méterről a bal felső sarokba küldte a labdát (0-1). A hazaiak gyér próbálkozásai nem vezettek eredményre, a Honvéd-hívek hangos fütyüléssel jelezték a szünetben az öltözőbe tartó hazai játékosoknak, hogy elégedetlenek a teljesítményükkel.

A második játékrész elején már vehemensebb játékkal rukkolt ki a Honvéd, ám kísérleteit vagy a Vasas védelme hárította Nagy Gergely kapussal az élen, vagy a szerencse segített a vendégeken. A 61. percben pedig a hazaiak csatára, Youla hibázott nagyot, akinek a tizenegyesét kivédte a Vasas hálóőre. A kispesti kísérletek a folytatásban sem vezettek eredményre, így a Vasas némiképpen váratlanul, viszont megérdemelten vitte el mind a három pontot.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!