Sport

2015.08.22. 21:01

"A foci megajándékozza azt, aki tesz érte, ma mi tettünk"

"<em>A legfontosabb dolog az, hogy ma mindent megtettünk azért, hogy pontot, vagy pontokat szerezzünk</em>" - nyilatkozta Bekő Balázs, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Paks elleni 1-1-es döntetlen után.

"A legfontosabb dolog az, hogy ma mindent megtettünk azért, hogy pontot, vagy pontokat szerezzünk" - nyilatkozta Bekő Balázs, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Paks elleni 1-1-es döntetlen után.

Csertői Aurél (Paksi FC): - Az első félidőben le kellett volna rendeznünk ezt a mérkőzést, mert annyi lehetőségünk volt. A második félidőt úgy kezdtük, ahogyan kell, gólt rúgtunk, amely sajnos egy kicsit bennünket zavart meg. Ezt követően is volt sok helyzetünk, ezek azonban kimaradtak. A jövő héttől duplán dolgozunk majd azért, hogy az ilyen meccseket hozni tudjuk, ha ráteszünk még egy lapáttal, akkor legközelebb nyerni fogunk.

Bekő Balázs (Diósgyőri VTK): - A legfontosabb dolog az, hogy ma mindent megtettünk azért, hogy pontot, vagy pontokat szerezzünk. Ezen a talajon sokat focizni nem lehetett, de mind a két csapat önfeláldozóan játszott. Nagy küzdelem volt, kemény párharcokkal, a cél az volt, hogy megforduljon a tendencia. A foci megajándékozza azt, aki tesz érte, ma mi tettünk. A végén meccslabdája volt a Paksnak, de utána a mi oldalunkra is eldönthettük volna a meccset. Sok volt a hiba, de nem vagyok elégedetlen, mert azt láttam a játékosoktól, amit kértem, hogy csináljanak.


A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 6. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Paksi FC vendégeként lépett pályára szombaton 18 órától az "Atomvárosban". Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!