Sport

2015.08.15. 21:42

Labdarúgó NB III - Háromból három megyei győzelem

A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 3. fordulójában három megyei csapatunk játszott szombaton.

A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 3. fordulójában három megyei csapatunk játszott szombaton.

Termálfürdő Tiszaújváros FC – FC Hatvan 1-0 (1-0)

Tiszaújváros, 200 néző. V.: Sipos.

Tiszaújváros: Tóth Cs. - Andorkó, Czégel, Fodor, Molnár F. (Polényi), Sigér, Kerekes, Angyal, Hussein, Katona B. (Kovács), Molnár L. (Bussy). Technikai vezető: Gulácsi Tamás.

Hatvan: Gyulay - Illés, Barthel, Katona R., Horváth, Gyarmati, Ficsor, Szabó B. (Székesi), Ács, Bodnár (Szabó), Kész (Simon). Edző: Híres Gábor.

G.: Andorkó. Kiállítva: Horváth (57.) Jók: Fodor, Hussein, Kerekes, Sigér, ill. senki.

Gulácsi Tamás: – Az első félidőben mezőnyfölényben játszottunk és egy szép támadás végén sikerült megszereznünk a vezetést is. A második játékrészben már inkább a vendégek domináltak, de így is megtartottuk az előnyünket. Gratulálok a fiúknak a győzelemhez.

Híres Gábor: – Az első félidőben talán az egyetlen hibánkat kegyetlenül kihasználta a Tiszaújváros. Mi a második félidőben a gólvonalról sem tudtunk gólt rúgni, így sajnos vereséget szenvedtünk.


Tállya KSE – Rákospalotai EAC 3-0 (1-0)

Tállya, 250 néző. V.: Szilágyi.

Tállya: Tarr - Nyitrai, Bihari, Németh D., Molnár, Varga M., Tóth A., Németh B., Zsarnai (Brankovics), Horváth Bence (Horváth Benjámin), Tóth T. (Orosz). Edző: Pachinger János.

REAC: Ordasi - Pfister, Szlezák, Kollár, Radnai, Lászka (Pásztor), Kiss T., Kasza (Németh Sz.), Lucz (Pálma), Borsos, Csiszár. Edző: Dzurják József.

G.: Horváth Bence, Orosz, Varga M. Jók: az egész csapat, ill. senki.

Pachinger János: – Gratulálok a csapatnak, hiszen fegyelmezetten és nagy akarással játszottak végig a mérkőzésen amihez a második félidőben már jó játék is párosult, és a cseréink is nagyon jól szálltak be a mérkőzésbe. Igaz, hogy a pályánk talaja korántsem volt ideális, de ez a mi játékunkat is nehezítette. Gratulálok a fiúknak, a győzelmünk történelmi!

Dzurják József: – Gratulálok a Tállyának.


Ceglédi VSE – Kazincbarcikai SC 1-2 (1-1)

Cegléd, 200 néző. V.: Dolnegó.

Cegléd: Trepák - Buczkó, Makrai, Farkas V., Farkas A., Peres (Sánta), Markó, Csordás Sz., Szkunc (Csordás S.), Pozsár, Rozman (Laczkó). Edző: Varga Attila.

Kazincbarcika: Szabó Á. - Szemere, Odrobéna (Barzsó), Privigyei, Nagy P., Dobos, Lakatos, Illés R., Faggyas (Ondó), Farkas J., Illés G. (Lipusz). Edző: Huszák Géza.

G.: Odrobéna (öngól), ill. Odrobéna, Lakatos. Kiállítva: Pozsár (42.). Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat.

Varga Attila: – Két nagyon erős csapat játszott küzdelmes mérkőzést, sajnos a játékvezetőknek nem sikerült felnőniük a feladathoz.

Huszák Géza: – Küzdelmes mérkőzést játszottunk. Ha a helyzeteinket vesszük figyelemebe akkor úgy érzem, hogy megérdemelt győzelmet arattunk.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!