Sport

2015.06.24. 08:01

DVTK: Ezer néző előtt döntetlen

Miskolc - A DVTK NB I-es labdarúgócsapata kedden este lejátszotta idei első edzőmeccsét a szlovák másodosztályban szereplő rimaszombatiak ellen.

Miskolc - A DVTK NB I-es labdarúgócsapata kedden este lejátszotta idei első edzőmeccsét a szlovák másodosztályban szereplő rimaszombatiak ellen. A jelenleg a Diósgyőr keretéhez tartozók közül többen nem léptek pályára, Okuka egy nemzetközi felkészülésre szóló eltiltása nem játszott, míg Szalai, Husic, Ho-Jung, Timkó és Balogh A. szerepeltetését sérülés akadályozta.



Jegyzőkönyv

Diósgyőri VTK – Rimavska Sobota (szlovákiai) 0-0

Diósgyőr, 1000 néző. V.: Nagy R. (dr. Márkus, Varga T.).

Diósgyőri VTK I. félidő: Antal – Csicsvári, Lipták, Kovács G., Nemes – Koman – Bognár I., Nikházi, Gosztonyi, Bacsa - Grumic.

Diósgyőri VTK II. félidő: Rados – Eperjesi, Csicsvári, Németh M., Nemes – Halmai – Takács, Barczi, Boros, Icsó – Griffiths. Vezetőedző: Bekő Balázs.

MSK Rimavská Sobota: Prosovsky – Gálik, Petrus, Sivcevic, Kasza – Petrán – Gazda (Bardhil, 80.), Köböl, Almasky (Illés R., 65.), Lupták (Halaj, 70.) – Múcsik (Kudlik, 46.). Vezetőedző: Marián Kudlik.


- Elégedett vagyok a látottakkal, sikerült labdákat szerezni, helyzeteket kidolgozni, amit megbeszéltünk, azt mindenki maradéktalanul elvégezte. Rengeteget birtokoltuk a labdát, támadtuk az ellefél kapuját, a gól viszont hiányzott, mert nyilvánvalóan vannak még hibák. Rendre rossz döntéseket hoztunk és sok szituációt túljátszottunk, ezt le kell egyszerűsíteni és racionálisabban döntéseket kell hozni, mert tétmérkőzésen nem lehet ennyi helyzetet kihagyni. Eddig a munkán volt a hangsúly, a finomítás később jön - nyilatkozta a mérkőzés után Bekő Balázs a DVTK hivatalos honlapjának.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!