Sport

2015.05.20. 13:04

Nem kamuznak a nézőszámmal Diósgyőrben

Miskolc - Több stadionban tapasztalhattuk, hogy a nézőszám felfelé kerekítéséből is sportot űznek, ezek után szétnéztünk a saját portánkon, vagyis a DVTK stadionjában.

Miskolc - Több stadionban tapasztalhattuk, hogy a nézőszám felfelé kerekítéséből is sportot űznek, ezek után szétnéztünk a saját portánkon, vagyis a DVTK stadionjában.

Sajnos most már Diósgyőrben is meg lehet számolni a szurkolókat, az utóbbi időben jelentősen megcsappant a nézőszám a klubnál, amely egyébként mindig is büszke lehetett mérkőzéseinek látogatottságára.

Bízva abban, hogy ez egy sokáig vissza nem térő alkalom arra, hogy ne kelljen nagyon-nagyon sok embert megszámolnunk, körbefotóztuk a stadiont és megnéztük pontosan hányan is voltak kíváncsiak a DVTK-Győr bajnokira, illetve hogy ez a szám milyen viszonyban van a klub által leadott számmal.

Korábban is csináltunk már hasonló akciót, de most először tudjuk azt mondani, hogy szinte hajszálra annyian voltak a lelátón az adott pillanatban, mint amit a rendező klub közölt.

2 493-re tesszük a szurkolók számát a fotók alapján, a klub 2 529-ről tájékoztatott. Megvettük!

Nem általános, hogy a nézőszámhoz nem adják hozzá a biztonságiakat, a játékosokat, a büféseket, a rendőröket és a mentősöket, a játékvezetőket és azokat a drukkereket, akik majdnem kijöttek, de aztán mégsem tették.

Legutóbb a Dunaújváros - DVTK mérkőzésen volt gyanúsan magas a műsorközlő által bemondott szám és ott valami tényleg hibádzott számításunk szerint 763 néző volt valahol egészen máshol.


Korábbi cikkeink a nézőszámokról:

Nem 1000, de nem is 1917, hanem 1154 volt a Dunaújváros – Diósgyőr tényleges nézőszáma. tovább »

2014.11.21. | Budapest, 2014. november 21., péntek (MTI) - Hozzávetőleg 32 ezer szurkoló jár az OTP Bank Liga mérkőzéseire, ami fordulónként 18 ezer nézőt jelent a Hivatásos Labdarúgók Szervezetének (HLSZ) pénteki közlése szerint. tovább »

2011.06.08. | A diósgyőri bajnokavató létszáma még mindig foglalkoztatja a drukkereket. tovább »

2009.04.15. | A Zalaegerszeg - Diósgyőr bajnokin a Borsod Online fotósa körbefotózta az egerszegi stadion nézőterét és elkezdődött a "népszámlálás"... tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!