Sport

2015.01.13. 13:24

Putnok FC: Csupán egy fő hiányzott

Putnok - Az NB III-as listavezető Putnok FC Múcsonyban készül a tavaszi rajtra.

Putnok - Az NB III-as listavezető Putnok FC Múcsonyban készül a tavaszi rajtra.Nem a székhelyén, hanem huszonegynéhány kilométerrel arrébb, Múcsonyban kezdte meg a felkészülést a tavaszi szezonra hétfőn délután az NB III Keleti csoportjának listavezetője, a Putnok FC. De nem ez volt az idei első találkozója a keretnek, ugyanis Koszta Péter vezetőedző csapata a múlt héten csütörtökön egy estebéden vett részt, igaz, hiányzók akkor is akadtak.

Ahogy most is az első tréningen, hiszen Monyók Péter kölcsönadási szerződése lejárt, így a csatár visszatért Cigándra, viszont – a putnoki szakvezető tájékoztatása szerinte – rajta kívül az őszi keret minden tagja jelen volt az első tréningen.

Múcsonyban készülünk a tavaszra, sajnos Putnokon nincs műfüves pálya, viszont a Sajóvölgye Focisuli játékterén nyugodtan dolgozhatunk, így a hazai felkészülési meccseinket is ott játsszunk le – mondta Koszta Péter.

– Az első helyről várhatjuk a tavaszt, ez ugye sokkal szebb annál, mint amiben az ősz kezdete előtt gondolkozhattunk, így a bennmaradás kiharcolása már nem téma, de a bajnoki cím elérése sem. Úgy vagyunk vele, hogy mindig a következő meccset kell megnyerni, de tisztában vagyunk azzal, hogy a mezőnyben van két olyan csapat, amelyik kiemelkedik, a dobogón mögöttünk következő Kisvárda és Kazincbarcika. És ismervén az erejüket, azt hiszem, nem élné meg senki tragédiaként, ha nem mi, hanem esetleg az említett két csapat közül valamelyik nyerné a bajnokságot. Ami pedig a keretünket illeti: túl nagy változások nem lesznek, nincs igazán lehetőség az erősítésre, hiszen felülről, az NB II-ből érkező játékost aligha tudnánk megfizetni.

A putnokiak első felkészülési összecsapásukat – a tervek szerint – január 24-én vívják, az NB II-es Mezőkövesddel.

- Berecz Csaba -

Az őszi keretről

Az első edzésen jelen voltak: Botló Ádám, Nótás Attila, Zimányi Adrián, Fehér Balázs, Nagy Csaba, Sebők Tibor, Nyisalovits Donát, Süttő Attila, Szemere Balázs, Madarász János, Horváth Szabolcs, Tóth Szabolcs, Kádas István, Sápi József, Galambosi Máté, Kerényi Márk, Bedea Adrian Marian, Marcinaskó Marcell, Máthé Gergő, Kazvinszki Jácint.Az első edzésről hiányozott: Monyók Péter.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!