Sport

2014.12.07. 20:06

DVTK vs. Újpest - Edzői nyilatkozatok

"<em>Örülök, hogy így zártuk ezt a csodálatos évet</em>" - nyilatkozta Sivic Tomislav, a Diósgyőri VTK vezetőedzője az Újpest elleni győztes bajnoki után.

"Örülök, hogy így zártuk ezt a csodálatos évet" - nyilatkozta Sivic Tomislav, a Diósgyőri VTK vezetőedzője az Újpest elleni győztes bajnoki után.

Sivic Tomislav (Diósgyőri VTK): - Igazi rangadó volt, amit nem kezdtünk jól. A góllal egy "injekciót" kapott az Újpest, de utána húsz percig nagyon jól játszottunk, sikerült is egyenlíteni. Utána kiegyenlített volt a mérkőzés, vártuk, hogy ki fog hibázni. Eperjesi jól helyettesítette Husicot, de Eleket is muszáj volt lecserélnem, akiről tudjuk, hogy mennyit jelent. A végén jött a győztes gól, amit, úgy érzem, összességében megérdemeltünk. Egy jó csapatot győztünk ma le, így nagyon szép lesz a karácsonyunk. Gratulálok mindenkinek, aki részt vett ebben a sikerben, szerencsére sokan vagyunk. Örülök, hogy így zártuk ezt a csodálatos évet.

Nebojsa Vignjevic (Újpest FC): - Gratulálok a Diósgyőrnek a győzelemhez. Ez egy klasszikus siker volt, hiszen a mindent eldöntő gól az utolsó pillanatban esett. Nulla-egynél egyáltalán nem gondoltam azt, hogy vége a meccsnek, hiszen akkor még éppen csak túl voltunk a kezdeten. Sajnos, utána megadtuk a lehetőséget a Diósgyőrnek, hogy támadjon, és ezt ki is használta. Sok helyzetet alakítottunk ki, de a döntő szituációkban ezeket rosszul oldottuk meg. Két jó csapat csapott ma össze, ezen a mérkőzésen mindkettő megmutatta mindkét oldalát.


A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 17. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája az Újpest FC együttesét fogadta vasárnap 16.30-tól Miskolcon, az Andrássy úton. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!