Sport

2014.11.09. 12:23

Az Ózdi KC-t szétfutotta a Nyíregyháza

A vártnál jóval könnyebben gyűjtötte be a két pontot Ózdon a Nyíregyháza férfi kézilabda-csapata.

A vártnál jóval könnyebben gyűjtötte be a két pontot Ózdon a Nyíregyháza férfi kézilabda-csapata.

Az NB I/B-s bajnokság 8. fordulójában a szabolcsiak elsősorban a határozott és masszív védekezésük, valamint a gyors leindítások után szerzett góloknak köszönhetően arattak sima győzelmet.


JEGYZŐKÖNYV

Férfi Kézilabda NB I/B., Keleti csoport, 8. forduló

Ózdi KC - Nyír-Flop-Holding Nyíregyháza

31-45 (13-20)

Ózd, 500 néző. V.: Bonifert, Oláh


Ózdi KC: Tóth K. - Kóródi K. (-), Kalics (5), Scitovszky T. (1), Gyuris (7), FEKETE L. (11), Nyeste B. (2). Csere: Losonczi (k), Vojinovic (3), Kocsis R. (-), Harkó K. (2), Szakál D. (-), Bárdos P. (-). Edző: Szakál György.

Nyír-Flop-Holding Nyíregyháza: NAGY L. - BALDA (10), Kurbely (3), Kleis (4), Tumidaksky (-), Gubó A. (4), Tóth B. (4). Csere: Kőrizs (k), Boczák (k), KAPLONYI (5), Pánczél (7), Nagy Cs. (6), Varga L. (1), Kozma (-), Illés (1). Edző: Varga Zsolt.


Szakál György: - Szétrohant minket a Nyíregyháza, rossz felfogásban kézilabdáztunk ezen az estén. A védekezésünk romokban hevert, ennyi gólt egyszerűen nem lehet kapni. A kikényszerített lövések után lerohant minket a Nyíregyháza, ami hamar eldöntötte a mérkőzés.

Varga Zsolt: - A felállt fal elleni támadó taktikája beszűkült az Ózdnak, mi viszont kemény védekezésből gyors gólokat szerezve hamar eldöntöttük a mérkőzést. Ilyen arányban is megérdemelten nyertünk, minden tekintetben az ellenfél fölé nőttünk. Ettől függetlenül az Ózdi KC egy jó csapat, és biztos, hogy ott lesznek az élmezőnyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!