Sport

2014.09.27. 12:28

Mezőkövesd Zsóry FC: Ki lesz fölényben Gyulán?

A labdarúgó NB II 7. fordulójában a Szeged 2011-Grosics Akadémia vendége lesz a Mezőkövesd Zsóry FC csapata szombaton 16 órától.

A labdarúgó NB II 7. fordulójában a Szeged 2011-Grosics Akadémia vendége lesz a Mezőkövesd Zsóry FC csapata szombaton 16 órától.

Szeged 2011-Grosics Akadémia – Mezőkövesd Zsóry FC (Gyula, szombat, 16.00)

Tóth László, a Mezőkövesd Zsóry FC vezetőedzője: – Az elmúlt két meccsünk, a Szigetszentmiklós és a Győr elleni játékminőségben, valamint helyzetkialakítás terén több mint megfelelő volt, ám sajnos ez gólokban nem mutatkozott meg. Ugyanakkor helyzet nélkül nincs gól, azt kell egy picit jobbá tenni, amit eddig, az ETO-val vívott mérkőzés előtt is gyakoroltunk. Bízom benne, hogy ami szerdán nem jött ki, az szombaton igen… Igyekeztünk azokat az embereket, akik a hét végén és hét közben is játszottak úgy kifrissíteni, hogy győztesek lehessünk a szegediek otthonában. A Tisza-partiak nagyjából hasonló játékot nyújtanak mint mi, azért is lesz érdekes összecsapás, mert mindkettő fölényben akar majd futballozni. Ez a nyitott foci pedig több lehetőséget kínál, amiből mi szeretnénk eredményesebbek lenni.

A Mezőkövesdnél Nánási sérült, Hegedűs Cs. pedig beteg, így velük nem számolhat Tóth László.

A várható kezdőcsapat: Kunsági – Szeles, Ízing, Balogh, Engel – Hegedűs D., Kulcsár, Takács – Balajti, Menougong, Baracskai.

Az edző tippje: 0-2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!