Sport

2014.09.11. 08:10

Kim Ho-Young ma diósgyőri lehet

Miskolc - A DVTK-nál próbajátékon lévő három dél-koreai játékos közül egyet marasztalnak.

Miskolc - A DVTK-nál próbajátékon lévő három dél-koreai játékos közül egyet marasztalnak.A DVTK NB I-es labdarúgócsapatának keretével edz három dél-korai játékos: a 24 éves középpályás, Kim Ho-Young, aki két hete csatlakozott a piros-fehérekhez, valamint két csatár, a 22 esztendős Nak Yeong-Sung, és a 18 éves Kim Ye-Chan, akik a múlt héten szombaton érkeztek Diósgyőrbe. A három ázsiai játékos jövőjéről Árki Gábort, a DVTK sportigazgatóját kérdeztük, akitől az alábbiakat tudtuk meg:

Kim Ho-Younggal kapcsolatban Sivic Tomislav vezetőedző jelezte, hogy számítana rá, szeretné, ha szerződtetnénk, ezért már napokkal ezelőtt megkezdtük a tárgyalásokat mind a játékossal, mind pedig a menedzserével. Utóbbival picit nehezebben ment a kommunikáció, mert nagyon sokat volt úton, és más játékosainak az ügyeit intézte. De az elvi egyezség már korábban megszületett, igazából már csak a szerződés aláírása van hátra, amit azért nem ejtettünk meg már korábban, mert a menedzser jelezte, hogy ezen a héten Magyarországra érkezik, és személyes tudjuk szignózni a kontraktust. A csütörtököt beszéltük meg a találkozó időpontjául, úgyhogy ennél hamarabb biztosan nem mondhatjuk el, hogy Kim Ho-Young a DVTK játékosa. A másik két dél-koreai játékos viszont nem marad Diósgyőrben, szerintem ők a menedzserükkel utaznak el tőlünk.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!