Sport

2014.05.27. 08:31

"Misi" fura találkozása az újpestiekkel

Miskolc - A vasárnapi kupadöntő előtt érdekes helyzetbe keveredett a nehézsúlyú diósgyőri birkózó.

Miskolc - A vasárnapi kupadöntő előtt érdekes helyzetbe keveredett a nehézsúlyú diósgyőri birkózó.A vasárnap esti Újpest – Diósgyőr labdarúgó MK-finálét megelőzően fura kalandja volt a DBC sokszoros magyar bajnok birkózójának, Deák Bárdos Mihálynak. Az óriási DVTK-drukker az ismert közösségi oldalon részletesen beszámolt az esetről:

– Szerencsésen hazaértünk a pesti túráról. A meccsről nem akarok beszélni mert aki látta az látta, a többieket meg nem érdekli... Ellenben a meccs előtti incidensről szólnom kell! Amikor a Hungária körútról bekanyarodtunk a Thököly útra és a forgalom megállított, akkor az arra sétáló lilák közül egy páran megláttak minket és megtámadták az autót. Le volt húzva az ablak és a barátomtól követeltek sálat! Az már csak részletkérdés, hogy nem is volt a nyakában... Ekkor én behúztam a kéziféket és kiugrottam az autóból! Feléjük indultam és mondtam, hogy nyugi srácok! Amikor megismertek, akkor már csak egy akart nekem jönni ilyen szavakkal: „ gyere Bárdos", és maga felé mutogatott. Én támadó állásban álltam nyugodtan és a két kezemmel mutattam, hogy nyugi, akkorra a többiek jobbnak gondolták és leállítottak. Bele se merek gondolni, hogy mi van akkor, ha ez nem velem történik, persze a rendőrség sehol. Arra azért volt elég rendőr és kommandós, hogy a meccs vége előtt a szurkolótáborok elé vonuljanak és erőt demonstráljanak. Magyarország én így szeretlek!" – írta Facebook bejegyzésében Deák Bárdos Mihály.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!