Sport

2014.04.22. 10:57

Aluinvent-DVTK: Mozogtak az időpontok

Miskolc - A bronzcsata picit később kezdődik az eredetihez képest, és a többi időpontban is van változás.

Miskolc - A bronzcsata picit később kezdődik az eredetihez képest, és a többi időpontban is van változás.Mint arról pénteken beszámoltunk: az Aluinvent-DVTK élvonalbeli női kosárlabdacsapata a rájátszásban, a két nyert meccsig tartó elődöntő második meccsét is elveszítette a PINKK Pécsi 424 gárdájával szemben (szerdán Miskolcon 62-53-ra kaptak ki a piros-fehérek, pénteken Komlón pedig 70-54-re). Vagyis az utolsó körben a bronzéremért csatázhatnak, mégpedig az Uniqa Euroleasing Sopron ellen, akik a Diósgyőrnél is nagyobb meglepetést szolgáltattak azzal, hogy a másik elődöntő párharc harmadik meccsén, a Hűség városában vasárnap kikaptak a PEAC-Pécstől.

A két nyert találkozóig tartó Diósgyőr – Sopron bronzcsata szerdán Miskolcon kezdődik, a városi sportcsarnokban, a korábban tervezett időponthoz képest fél órával később, vagyis 18.30-kor. A módosításra az adott lehetőséget, hogy a Sportklub televízió megváltoztatva előzetes terveit, úgy döntött, hogy mégsem közvetíti a párharc egyik meccsét sem, szemben azzal, hogy eredetileg mind a két vagy három meccset élőben akarták sugározni – tudtuk meg Szabó Istvántól, a diósgyőri klub technikai menedzserétől. Ennek tudatában a két érintett csapat a korábbi szerda, vasárnap, illetve szükség esetén csütörtök terminust módosította A második meccset szombaton játsszák Sopronban, és ha szükség lesz harmadik találkozóra is, akkor azt a jövő héten kedden tudják le a csapatok Miskolcon.


Tények

Elődöntő, 3. mérkőzés: Uniqa Euroleasing Sopron – PEAC-Pécs 55-56 (17-22, 13-17, 8-8, 17-9)A párharc végeredménye: 2-1 a PEAC-Pécs javára..


A döntő párosítása: PEAC-Pécs – PINKK Pécsi 424 (a három nyert meccsig tartó párharc első mérkőzését szerdán 20.30-tól játsszák)


A 3. helyért

Április 23. (szerda), 18.30: Aluinvent-DVTK – Uniqa Euroleasing Sopron

Április 26. (szombat), 18.00: Uniqa Euroleasing Sopron – Aluinvent-DVTK

Április 29. (kedd), 18.00: Aluinvent-DVTK – Uniqa Euroleasing Sopron – ha kell


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!