Sport

2014.03.03. 18:51

Bombameglepetés Tokajban

Hihetetlen eredmény született a Tisza-partján, ahol a sereghajtó megverte a listavezetőt.

Hihetetlen eredmény született a Tisza-partján, ahol a sereghajtó megverte a listavezetőt.A megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság Keleti csoportjának tavaszi első fordulójában a bajnokaspiráns tokajiak a már-már reménytelen helyzetben lévő hollóháziakat fogadták – és „totógyilkosság” történt: az utolsó nyert.

Edzés nélkül...

– Úgy indultunk a meccsnek, hogy semmit nem veszíthetünk – kezdte Olexa Flórián, a Hollóháza BSE edzője. – Mivel benn akarunk maradni, a télen erősítettünk, a góljainkat szerző Molnár Csabát is most igazoltuk Méráról. Sikerünket elsősorban annak köszönhettük, hogy szervezetten játszottunk, nagyot küzdöttünk. A hajrától eltekintve partiban voltunk a hazaiakkal, a végén azért fáradtunk el, mert nálunk nincs edzés, mi csak az összecsapásokon találkozunk, edzőmeccsünk is mindössze egy volt. Segítségünkre sietett, hogy a második félidő döntő részét emberelőnyben vívtuk. Az eredmény alakulása is „hízlalta” a májunkat: a tokajiak szereztek vezetést, mi szinte rögtön válaszoltunk, majd a szünet után a vezetést is átvettük, a végén pedig szó szerint bekkeltünk. A lefújás után majdnem repültünk a boldogságtól, nem is akartuk elhinni, hogy képesek voltunk erre a hihetetlen eredményre.

Az elnök nem érti

Néhány házzal odébb Posta György, a Tokaji FC elnöke elkeseredetten ezt mondta:

– Fogalmam sincs arról, hogy mi történt nálunk – közölte a klubvezető. – Értetlenül állok az események előtt, képtelen vagyok megfejteni ezt a találós kérdést. Egy játékosunk, Csordás Balázs főiskolai elfoglaltsága miatt nem jött el, Szívós Márk pedig Szerencsre igazolt, helyükre két fiatal került a támadósorunkba, ez azonban nem magyarázat a kudarcra, miként a kiállításunk miatti több, mint félórás emberhátrányra sem hivatkozhatunk. Ez az egész döbbenetes, csak közhelyeket tudok mondani, például azt, hogy a labda gömbölyű. Remélem, hogy edzőnk, Juhász Zsolt kitalál valamit a folytatásra és az elkövetkezendő fordulókban kiderül, hogy csak fatális baki történt a házunk táján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!