Sport

2014.01.30. 10:40

Mezőkövesd Zsóry FC: Rajczi Péter gólja döntött Bükön

Bük - Szerdán délután Bükön lépett pályára a Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es labdarúgó csapata.

Bük - Szerdán délután Bükön lépett pályára a Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es labdarúgó csapata.A matyóvárosiak huszonhárom játékossal és ötfős szakmai stábbal vasárnap érkeztek Bükre, hétfőn reggel pedig már a mínusz 6 fokos hidegben edzettek a sportcentrum jól előkészített műfüves pályáján.

Farkas B. és Hegedűs D.

– Kövesden is rendelkezésünkre áll füves- és műfüves játéktér, de méltányoltuk edzőnk azon kérését, hogy az új impulzusok és a csapategység további formálása miatt szükséges kimozdulnunk megszokott környezetünkből – mondta Hagyacki József, az együttest működtető társaság ügyvezető igazgatója, aki hozzátette, hogy a sportcentrumban és a szállásukként szolgáló Danubius Hotelban minden a legnagyobb rendben van.

A sérülésből felépült Farkas Balázs kedden csatlakozott a többiekhez, így már csak Hegedűs Dávid van a maródiak listáján.

A meccs után Véber György vezetőedző ezt mondta:

– Most viszont láttam azokat az elemeket, amelyeket gyakoroltunk. Helyzeteink kihasználásával még gondjaink vannak, de ebben majd javulni fogunk a formaidőzítésünk során.

A kövesdiektől információt kértünk néhány átigazolási ügyükről is. Megtudtuk, hogy az ukrán Szilvási Zoltánt megtartják, továbbá a diósgyőri Menyhért Ádám szintén hozzájuk kerül. Az újpesti Vermes Krisztiánról elmondták: egy hét múlva derül ki, hogy a porcműtéten átesett védő terhelhető-e. Ha igen, akkor leigazolását megfontolják, ellenkező esetben nem vásárolnak „zsákbamacskát".

A sárga-kékek pénteken13 órától az osztrák II. ligás Kapfenberggel meccselnek.

ÉM-KT

Jegyzőkönyv

Mezőkövesd Zsóry FC – FC Siófok 1-0 (0-0)

Bükfürdő, 50 néző. V.: Kovács G.


Mezőkövesd Zsóry FC: Horváth T. – Búrány (Hegedűs Cs.), Szalai V. (Velicky), Szilvási (Menyhért), Gévay (Fótyik) – Sigér (Bognár I.), Dobos (Bogdány), Takács P., Harsányi (Melczer) – Menougong (Balajti), Olasz D. (Rajczi). Vezetőedző: Véber György.

Siófok: Tajti (Schneillinger) – Pécseli (Kiss Zs.), Tímár, Fehér Zs. (Vass M.), Novák (Kubicza) – Nagy D. (Horváth B.), Futó (Peszmeg), Ivancsics (Fülöp), Bogáti (Dajic) – Pál A. (Papp M.), Waltner (Horváth P.). Vezetőedző: Horváth Károly.


G.: Rajczi (64.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!