Sport

2014.01.23. 15:00

A pápaiakkal (is) tárgyal a Diósgyőr?

Szerdán lejátszotta második felkészülési találkozóját a DVTK.

Szerdán lejátszotta második felkészülési találkozóját a DVTK.A piros-fehérek részéről négy futballista igazoltan kihagyta a mérkőzést: Nikházi Márk pihent, mert kedden komoly terhelést kapott, Mohamadou Abdouraman sérülés miatt mulasztott (emiatt elképzelhető, hogy vasárnap, az FC Botosani ellen sem lesz ott a gyepen), a válogatott összetartásról visszaérkezett Kádár Tamás egyénileg tréningezett, míg Eperjesi Gábor a Vasas elleni összecsapáson kapott piros lapot. Bár a jegyzőkönyvben szerepelt Bányász Nikola és Nikola Stojanovic neve is, a fiatalok végül az U21-es együttes esti, műfüves meccsén kaptak lehetőséget. Sivic Tomislavot, a Diósgyőr vezetőedzőjét előbb Zoran Kostic állapotáról kérdeztük, a középpályás ugyanis az első gól előtt rúgást kapott és ápolni kellett.

Marjanovic: tetszik

– Bedagadt a lába, remélem, nem súlyos – válaszolta a szakvezető, akit ezt követően Lazar Marjanovic produkciójáról faggattunk, hozzátéve: a helyszínen megjelent szurkolóknak tetszett, amit tőle kaptak… – Nekem is… Már láttuk edzéseken, két edzőmeccsen, megmutatta, hogy jó játékos, de még figyeljük, vasárnap is adok neki lehetőséget. Minél többször látunk valakit, annál biztosabb, hogy nem hibázunk.

A szerdán kilátogatott szurkolók sok-sok információval „megtalálták” lapunkat, ezek közül az egyik az volt, hogy a DVTK érdeklődik egy-két Lombard Pápa futballista (elsősorban külföldi – Arsic?, Griffiths?) iránt.

Mint az ismert, a dunántúliak január 15-én azt közölték honlapjukon, hogy bevételeik egy része elmaradt, ami miatt csökkenteni kell a kiadásaikat, amit jelen helyzetben fizetés, illetve létszámcsökkentéssel érhetnek el.

Szemán György, a Lombard Pápa klubigazgatója az Észak-Magyarország megkeresésére az alábbiakat nyilatkozta: ,,A mi labdarúgóinkkal állunk tárgyalásban, és jelenleg azt mondhatom, hogy megvan mindegyikük. Köztünk és a DVTK között nem folynak egyeztetések játékosok adás-vételéről, bár korábban érdeklődtünk Csir­szki Martin után, aki jelenleg Mezőkövesden van.”

ÉM-MI

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!