Sport

2013.12.30. 09:14

Aluinvent-DVTK: még folynak a tárgyalások

Miskolc - Sokesélyesből mára két- vagy háromesélyes lett az edzőkérdés.

Miskolc - Sokesélyesből mára két- vagy háromesélyes lett az edzőkérdés. Éppen ma három hete annak, hogy változás történt az Aluinvent-DVTK női kosárlabdacsapatának kispadján: a korábbi vezetőedző, Peresztegi Nagy Ákos távozott a csapat mellől, szakmai igazgatónak nevezték ki, míg a korábbi pályaedzője, Dubeiné Balogh Gabriella megkapta a csapat irányítását, a 2013-as év utolsó három meccsére.

Változatlanul fennáll

Ezen változások idején a klub első embere, Szabó Tamás abbéli reményének adott hangot, hogy karácsonyra sikerülhet megtalálni a végleges megoldást, amelyek közül az egyik lehetőség, hogy a három meccsre kinevezett edzőnő lesz a vezetőedző januártól, a másik pedig, hogy új szakemberre bízzák a gárdát.

– Változatlanul fennáll mindkét lehetőség, és bár korábban tényleg bíztam benne, hogy sikerülhet megoldani ezt a kérdést akár már karácsonyig, de a tárgyalások menete, üteme ezt nem tette lehetővé – mondta Szabó Tamás. – Az edzőkérdés pár hete még sokesélyes volt, most azt mondom, hogy két vagy háromesélyes. Neveket most sem említek, a tárgyalások zajlanak, és alakuljanak bárhogy is, mikorra visszatérnek a játékosok a szabadságukról, tudni fogják, hogy kivel kell együtt dolgozniuk.

A játékosoknak az ünnepek utáni első edzést január 2-án délelőtt tartja Dubeiné Balogh Gabriella, vagy valaki más.

ÉM-BCS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!